Proiectul withU are deja 3000 parteneri oferind facturi 0 la energie!

In plina perioada de scumpiri a facturilor de energie si gaz, proiectu withu.ro a reusit sa ajute cateva zeci de romani nu numai sa plateasca mai putin la factura de energie si gaz ba chiar mai mult, unii deja au factura 0 datorita programului de recomandari inventat de companie!

Energia Gas&Power este furnizorul din spatele acestui proiect, companie care are mai multe produse, atat pentru partea de online cat si pentru proiectul withu.ro. Unul dintre produsele noastre este pe pozitia 1 in comparatorul ANRE ca fiind cel mai ieftin la aceasta ora atat pentru energie cat si pentru gaz, dupa cum se poate vedea si in imaginea alaturata:

Dar ce conteaza reducerea si pretul daca oferim posibilitatea unor clienti sa nu plateasca nimic la factura?! Proiectul WITHU.RO este creat pentru a schimba modul in care devenim clientii unei companii de energie.

Afla mai multe detalii si schimba-ti furnizorul de energie prin withu.ro

Departe de stilul vechi care platea reclame scumpe si materiale birocratice, WITHU.ro se refera la avantajul de a fi client oferind posibilitatea unui castig lunar care sa scada valoarea facturii in cazul in care recomandam si altora compania Energia Gas&Power iar acestia devin clientii ei.

Ce conteaza cat e PRETUL DACA NU PLATESTI? Exact in aceasta situatie sunt deja aproape 100 de clienti  care doar in ultimele 2 saptamani s-au implicat in acest proiect care a inceput pe 21 ianuarie 2021! Este foarte la inceput ceea ce ofera marele avantaj celor ce doresc sa beneficieze de o reduce la factura de a gasi o multime de consumatori interesati de ceea ce se poate obtine.

De multe ori auzim aceste cuvinte, deoarece nimeni nu poate reduce factura la energie cu 10,20,50, 80 % sau poate chiar de tot! Nimeni in afara de noi, deoarece am gasit o solutie sa investim bani in clientii nostri nu in reclame la TV sau prin ziare!

Oare stiu clientii unei companii de energie ca reclama pe care o vad prin oras sau o aud la radio, este platita din banii lor?  Ei bine, acei bani noi am ales sa ii punem in facturile celor care ne ajuta sa creste prin proiectul WITHU.ro si astfel, sa avem clienti Fericiti si multumiti de serviciile noastre!


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.