Mihai Voropchievici: De ce unii oameni au bani mulți, iar alții sunt săraci toată viața

Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevăruri ascunse” cifra banilor, calculată în funcție de ziua de naștere. Numerologul a explicat de ce unii oameni au bani fără să facă prea multe eforturi, iar alții sunt născuți cu starea sărăcie.

„Ne întrebăm de ce unii au bani și de ce alții nu au. Indiferent de toată teoria feng-shui, unii sunt născuți să fie bogați sau să aibă bani sau să știe să-i administreze. Iar alții sunt născuți ori să se mulțumească cu puțin ori cu această stare de sărăcie, cu multă muncă și totuși să fie săraci.

Cum afli cifra bogăției

Cerem lui Dumnezeu 1, pe care îl adunăm la ziua noastră de naștere. De exemplu, avem data de naștere 29, mai adăugăm 1, înseamnă 30, deci cifra totală e 3 Aceasta este cifra bogăției”, a explicat Mihai Voropchievici.

1 – le indică capacitatea de a reuși în cursul vieții să acumuleze bogății, valori, bani pe cont propriu. Sunt capabili singuri să aducă prosperitate în familie. Pentru cei cu cifra banilor 1, banii nu reprezintă esențialul, scopul în sine. Pentru aceștia banii sunt o formă care îi ajută să îți îndeplinească niște visuri, pe parte spirituală, în general. Pentru ei, nu contează banii ci stabilitatea financiară. Cei cu cifra banilor 1 vor adopta mereu în viață și la job poziția de lider.

2 – e cea mai păguboasă cifră deoarece indică dorința de a te îmbogăți rapid. Au abilitatea să facă bani, știu cum să-i facă, dar trădează și o neglijență, au și ghinionul și incapacitatea de a acumula bani pe o perioadă mult mai lungă. Strâng pentru o perioadă scurtă, dar pentru că sunt iubitori de lux, îi pierd ușor și se îndatoarează. Și luând împrumut și dând înapoi împrumuturile, ajung uneori într-o situație de dezechilibru total și chiar la colaps financiar. Este recomandat ca acești oameni să se limiteze. E bine ca partenurul său să fie mai pragmatic și să știe să-i administreze și lui banii.

3 – aduce noroc și acumulare ușoară de bogății. Dacă ai 3 cifra banilor, poți să scoți bani și din piatră seacă. Dar au o meteahnă – îi cheltuiesc, îi risipesc fantastic de rapid. Dacă au o idee de a face bani trebuie să se concentreze pe ea și să o ducă la bun sfârșit, pentru că tendința lor este să se împrăștie în prea multe cu dorința de a face prea mulți bani.

4 – e o cifră foarte grea. Oamenii care au 4 cifra banilor au toată viața de muncit din greu, sunt oameni care trudesc din greu. Banii la ei nu vin nici spectaculos, nici din noroc sau moștenire, ci doar din muncă pură. Le este recomandat să aibă o ambiție peste măsură, pentru că fără voință nu vor reuși să se ridice și să aibă o stabilitate financiară. Prin excelență, acești oameni, dacă nu au alături pe cineva cu cifra banilor ca să-i scape din sărăcie, toată viața lor este marcată de sărăcie, printr-un statul social mai modest.

5 – una dintre cele mai benefice cifre. În familia încare se naște cineva cu cifra banilor 5, acea familie va cunoaște prosperitatea. Ei fiind bogați spiritual și muncitori harninci, banii încep să vină la ei. Adultul aflat sub influența lui 5 mai devreme sau mai târziu va da de un impact financiar, va veni norocul peste el. El nu va duce lipsa de bani niciodată. Aceștia se pot îmbogăți punându-și în valoare aptitudinile lor speciale. Fiecare are niște caracteristici speciale.

6 – nu-și doresc bani, nu vor bani, sunt niște oameni care se mulțumesc cu ce au. Singurul lucru pe care și-l doresc în viață este să aibă un loc de muncă stabil, cu un salariu mediu. Ei nu vor duce niciodată lipsă de bani. Vor avea minimul necesar în permanență.

7 – atrage asupra ei provocări financiare, dar și asumări de riscuri benevole. Tendința celor care au cifra bogației 7 este de a intra în tot felul de lucruri ilicite cu dorința îmbogățirii rapide. Făcând așa ceva, nu-și dau seama că apar efecte negative și asupra planului fizic, dar și psihic.

8 – poate aduce câștiguri, dar și pierderi. Au și talent de a face bani.

9 – sunt fericiții care nu știu să facă bani, dar totuși au bani, sunt oamenii care nu fac eforturi considerabile.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.