Smarter_way_USA

Melvin Capital încheie luna cu active de peste 8 miliarde dolari, după ce investitorii au adăugat numerar

Melvin Capital, fondul speculativ din centrul dramei GameStop, a pierdut 53% în ianuarie, dar a primit angajamente pentru numerar nou de la investitori în ultimele zile ale lunii, a declarat duminică o sursă familiarizată cu fondul.

Melvin a încheiat luna ianuarie cu active de peste 8 miliarde de dolari, după ce a început anul cu active de aproximativ 12,5 miliarde de dolari, a spus sursa.

Firma, fondată în 2014 de Gabe Plotkin, a pariat că acțiunile vânzătorului de jocuri video GameStop aflate în dificultate, tranzacționate cu mai puțin de 5 USD în urmă cu cinci luni, vor cădea. Dar un val de investitori cu amănuntul, comparând notele de pe platforma de socializare Reddit și folosind aplicația de tranzacționare online Robinhood, a luat partea cealaltă a tranzacțiilor Plotkin pentru a trimite acțiunile cu 1.625% în această lună pentru a închide vineri la 325 USD.

Fondurile speculative Point72 Asset Management și Citadel au oferit o infuzie de capital de 2,75 miliarde de dolari către Melvin Capital la începutul săptămânii, permițându-i să închidă această poziție cu o pierdere mare.

“Lichiditatea portofoliului fondului este puternică. Utilizarea efectului de levier este la cel mai scăzut nivel de la înființarea Melvin Capital în 2014”, a spus sursa.

Citadel a pierdut mai puțin de 1% din poziția Melvin în fondul său emblematic în ianuarie, a declarat duminică o persoană familiarizată cu această chestiune.

Pe măsură ce vestea pierderilor la multe fonduri speculative s-a răspândit în ultimele zile, au apărut speculații cu privire la firmele care ar putea fi obligate să închidă ușile. Mai mulți investitori și manageri de fonduri au declarat că clienții au fost mai răbdători cu anumite firme care au o experiență lungă și puternică, permițându-le probabil să supraviețuiască pierderilor profunde din această lună.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.