Kinder Morgan bate estimările analiștilor însă evidențiază îngrijorările cu privire la cheltuielile producătorilor de șisturi

Operatorul de conducte Kinder Morgan Inc a exprimat miercuri îngrijorări cu privire la ritmul de creștere a cheltuielilor în bazinele de șist americane de top, după o revenire a prețurilor la petrol după ce a depășit estimările Wall Street pentru rezultatele trimestriale.

Prețurile petrolului se situează acum în jurul valorii de 55 de dolari pe baril la lansarea vaccinurilor, iar în săptămâna până la 15 ianuarie, firmele energetice din SUA au adăugat platforme de petrol și gaze naturale pentru a opta săptămână la rând.

Producția de petrol din SUA a atins un maxim de aproape 13 milioane de barili pe zi (bpd) la sfârșitul anului 2019, dar acum este de aproximativ 11 milioane bpd după ce blocajele provocate de coronavirus au zdrobit cererea de combustibil și prețurile petrolului.

Kinder Morgan, care transportă aproape 40% din gazele naturale consumate în Statele Unite, a declarat că volumele de transport de natgas au crescut mai mult de 6% secvențial, în timp ce volumele totale de produse rafinate au scăzut marginal.

Companiile de conducte înregistrează o recuperare a volumelor de transport după ce pandemia a făcut ravagii la cerere și a forțat operatorii să reducă taxele pentru a se asigura că clienții își folosesc în continuare rețelele pentru a muta petrol, gaze și produse rafinate.

Cu excepția articolelor, Kinder Morgan a câștigat 27 de cenți pe acțiune, comparativ cu estimările de 24 de cenți, conform datelor Refinitiv IBES.

Veniturile au crescut, de asemenea, secvențial la 3,12 miliarde de dolari, peste estimările analiștilor de 3,05 miliarde de dolari.

Puteti investi in Kinder Morgan prin aceasta platforma https://bit.ly/actiuni-kindermorgan sau prin aceasta https://bit.ly/3f4dJRp sau prin https://bit.ly/3k2dJUs

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.