Smarter_way_USA

Ethereum are toate sansele sa ajunga la 2.000 de dolari

In ultimele 3 zile, Ethereum a scazut cu aproape 30%, dar apoi s-a indreptat spre 1.500 de dolari, iar astazi s-a stabilizat undeva la 1.330 de dolari. Toate acestea pentru ca marii investitori au mers pe scaderea monedei virtuale si s-a inregistrat un volum mare de tranzactionare.
Corectia brusca a lichidat contractele futures in valoare de 600 de miliarde de dolari, dar, in mod interesant, pretul Ethereum a revenit la un nou nivel record, chiar daca Bitcoin continua sa se tranzactioneze intr-o usoara tendinta descendenta. Cresterea valorii totale blocate si a volumelor de tranzactii din sectorul financiar descentralizat se afla in spatele cresterii impresionante a lui Ethereum, potrivit CoinTelegraph.

Cresterea retragerilor de la schimburi poate fi cauzata de mai multi factori, inclusiv acumulare, productia sau cumparatori care depoziteaza criptomoneda. De obicei, un flux constant de depozite nete indica disponibilitatea de a vinde pe termen scurt. Pe de alta parte, retragerile nete sunt in general legate de perioadele de acumulari in cantitati uriase. Desi exista unele discutii daca nu cumva o parte din acest exod de Ethereum este un transfer intern intre portofelele offline Bitfinex, expertii cred ca a existat o tendinta clara de retragere neta in ultima luna.

In ciuda acestor “zvonuri”, datele indica acumularea. Datele coincid cu valoarea totala blocata a finantelor descentralizate, care a atins un nivel record de 26 miliarde de dolari si semnaleaza ca investitorii au ales sa profite de oportunitatile de randament profitabile care exista in afara burselor centralizate.

Puteti investi la bursa prin platformele:
– eToro – https://bit.ly/2TKvVa0 (Your capital is at risk.)
– Trading212 – https://bit.ly/3f4dJRp
– XTB – https://bit.ly/inregistrare-xtb
– Capital – https://bit.ly/3k2dJUs (Your capital is at risk.)

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.
– eToro – https://bit.ly/2QGr5Zp (Your capital is at risk.)
– Coinbase – https://bit.ly/cont-coinbase
– CryptoCom – http://bit.ly/cont-cryptocom
– LDVbank – https://cutt.ly/tokero
– Binance – https://bit.ly/38Zy4UK

Prin masurarea decalajului de cheltuieli dintre contractele futures si piata spot obisnuita, un comerciant poate masura nivelul de optimism de pe piata. Contractele futures pe 3 luni ar trebui sa se tranzactioneze, de obicei, cu o prima anualizata de 6% pana la 20% fata de bursele spot regulate. Ori de cate ori acest indicator se estompeaza sau devine negativ, acesta este un semnal alarmant. Aceasta situatie este cunoscuta sub numele de retrogradare si indica faptul ca piata devine descendenta. Pe de alta parte, o baza durabila de peste 20% semnaleaza o parghie excesiva din partea cumparatorilor, creand potentialul de lichidari masive si eventuale prabusiri ale pietei.

In ultima saptamana, Ethereum a inregistrat in medie 6,1 miliarde de dolari in volum zilnic si, in timp ce aceasta cifra este departe de maximul de 12,3 miliarde de dolari inregistrat in data de 11 ianuarie, este inca cu 240% mai mare decat cel din decembrie. Prin urmare, activitatea care sustine ultimul record de 1,477 dolari din toate timpurile este un indicator pozitiv. Datele furnizate de piata evidentiaza pozitionarea traderilor de pe termen lung pe termen scurt. Analizand pozitia fiecarui client, a contractelor futures, va puteti forma o opinie despre cum vor inclina sa investeasca traderii profesionisti, spre cresterea Ethereum sau spre scaderea acestuia.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.