Smarter_way_USA

Black Friday la îmbrăcăminte continuă la Fashion Days: Stoc suplimentat de 200 mil. lei

Black Friday la Fashion Days a început ieri dimineață, în jurul orei 7. Startul a fost dat, simultan, atât în aplicație, cât și pe fashiondays.ro. Campania de Black Friday la Fashion Days continuă până la finalul zilei de 13 noiembrie.

În prima zi a celui mai așteptat eveniment de sale al anului, clienții Fashion Days au comandat peste 200.000 de produse, dintre care 80.000 au plecat deja din depozit către clienți încă din prima zi.

Vezi aici toate produsele care au reduceri de Black Friday la Fashion Days

Majoritatea vânzărilor din prima zi au fost plasate în aplicația Fashion Days, procent în continuă creștere de la an la an.

Cele mai vândute branduri din prima zi sunt: UGG, Nike, Puma, Timberland, Guess, Trespass și Columbia, iar categoriile de produse cu cel mai mare interes au fost: cizmele pentru femei și gecile de sezon, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Top produse vândute în prima zi:

Top 3 categorii vândute în prima zi:

Cifrele Black Friday la Fashion Days din prima zi:

  • Peste 80% din vânzări provin din aplicație
  • Comanda cu cele mai multe produse: 50 produse
  • Cel mai scump produs vândut: geaca biker din piele, Diesel, 3869.99 Ron
  • Comanda cea mai scumpă: 9897 Ron (24 de produse, din Bistrița)
  • Top 5 orașe: București, Ilfov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara
  • Primele comenzi din București și Ilfov au fost livrate chiar în aceeași zi.

Fashion Days, campanie de donare de haine înainte de achizițiile de Black Friday

Iată câteva dintre propunerile noastre pe care le-am selectat din oferta de Black Friday a Fashion Days.

Pentru că tot sunt niște zile mai răcoroase, un hanorac Tommy Jeans din bumbac poate fi o alegere foarte bună. La Fashion Days hanoracul este la reducere de Black Friday și are un preț de 319 lei.

Completați ținuta cu o pereche confortabilă de pantofi Puma, aflați la reducere de Black Friday la Fashion Days și care au un preț de 189 de lei.

Black Friday la Fashion Days

Black Friday la Fashion Days are loc între 11 și 13 noiembrie. Pentru ediția din acest an a Black Friday, Fashion Days a pregătit un stoc de produse în valoare de circa 200 de milioane de lei.

Robert Berza, General Manager Fashion Days, a precizat faptul că 85% din stoc se află la cel mai pun preț, reducerile fiind disponibile la produse de peste 100 de lei. ”Black Friday este un eveniment pentru produse premium. Acum pot să și le permită și clienții care își doresc produse de la branduri de lux, dar care în alte momente ale anului nu reușesc să și le cumpere”, a precizat Robert Berza într-o conferință de presă care a avut loc recent.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.