Smarter_way_USA

Black Friday 2020 la eMAG. Cele mai bune oferte la tablete de ultimă generație

Trecerea școlii în online și lucratul de acasă din cauza pandemiei au scos din nou la lumină tabletele.

De Black Friday, fie că ești sau nu părinte, merită să arunci o privire la ofertele speciale de la eMAG pentru tablete de ultimă generație.

Am făcut o selecție a celor mai bune prețuri pentru tablete, iar ofertele de Black Friday sunt accesibile pentru orice buzunar.

Tabletă Samsung Galaxy Tab A (2019), Quad Core, 8″, 2GB RAM, 32GB

O tabletă care excelează la elementele de bază și care are un design ușor de ținut într-o mână. Este subțire, compactă și portabilă, fiind un amestec ideal de performanță, design și accesibilitate.

Tabletă Huawei MatePad T10s, Octa-Core, 10.1″, 2GB RAM, 32GB

Ușoară și subțire, HUAWEI MatePad T 10s oferă o prezența puternică prin designul său sofisticat și ecranul sau captivant. Acesta are dimensiunea de 10.1″, o rezoluție FDH și margini înguste pentru a oferi un impact vizual maimare. Împreună cu tehnologia HUAWEI ClariVu, tot ceea ce vezi este mai viu și mai luminos.

Tabletă Allview VIVA 803G, Quad-Core, 8″, 1GB RAM, 16GB

Viva 803G are mai multă energie decât te-ai fi așteptat de la un dispozitiv atât de subțire. Bateria de 3.600mAh îți oferă libertatea de a uită de încărcător pentru perioade îndelungate de timp, fie că te afli într-un video call cu cei dragi sau vizionezi un serial care te ține în suspans în fiecare episod.

Tabletă Lenovo Tab M10 TB-X505L, Quad-Core 2 GHz, 10.1″, 2GB RAM, 32GB

Tableta Lenovo Tab M10 (HD) are exact specificațiile potrivite pentru o tabletă de divertisment de care se poate bucura întreagă familie. Procesorul quad-core Qualcomm® Snapdragon™ menține totul la parametrii de funcționare rapid și fără întreruperi. Iar sistemul WiFi 802.11 a/b/g/n/ac înseamnă că veți putea profita de o conexiune rapidă și solidă.

Tabletă Huawei Mediapad T5, Octa Core 2.36 GHz, 10.1″, 3GB RAM, 32GB

HUAWEI MediaPad T5 este o tabletă cu un design premium, rafinat. Corpul sau metalic simetric este fabricat cu grijă și este elegant și ușor (aproximativ 460 g) suficient de portabil și ușor de ținut.

Tabletă Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019), Octa-Core, 10.1″, 2GB RAM, 32GB

O tabletă care este pe cât de versatilă și sofisticată, pe atât de accesibilă, deoarece distracția de generație următoare aparține tuturor. Obține calitate premium, fără a plăti un preț premium, cu Galaxy Tab A (2019, 10,1”)!


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.