Smarter_way_USA

Solutii simple pentru gadgeturi mereu curate

Smartphone-ul devenise unul dintre obiectele cel mai des atinse inca dinainte de izbucnirea Pandemiei.

Odata cu distantarea sociala, devine cu atat mai important in economia relatiilor interumane sa fim conectati cu prietenii. Insa acum, mai mult ca niciodata, gadgeturile pe care le folosim zilnic ar trebui mentinute curate mereu si avem la dispozitie solutii simple pentru a ne asigura ca smartphone-ul, tableta, ceasul smart sau castile wireless sunt impecabile.

In primul rand, trebuie sa avem mainile curate mereu cand folosim dispozitivele, iar simplul gest de spalare a mainilor cu apa si sapun dupa ce am folosit un gadget ne va scapa de batai de cap pe termen mai lung.

Solutie de curatare pentru ecrane

Pentru ecranul tabletei sau smartphone-ului poti folosi solutia de curatare ABC Tech. Disponibila in recipiente de dimensiuni reduse, solutia poate fi transportata cu usurinta in rucsac, buzunar sau geanta. Ai la dispozitie pe langa pulverizatorul de curatare si o laveta din fibra pentru a sterge usor orice display.

O astfel de solutie te va ajuta sa indepartezi cu usurinta urmele de amprente, microbii acumulati de-a lungul zilei sau petele aparute pe ecran.

Focus pe suprafetele dure, fara pori

Producatorii de gadgeturi spun ca poti folosi si alte produse pe baza de alcool pentru a dezinfecta echipamentele electronice. De exemplu, Apple a subliniat recent ca gadgeturile produse sub acest brand pot fi curatate cu servetelele sau alte materiale dezinfectante pe baza de alcool.

Insa, orice solutie ai alege, este indicat sa nu exagerezi cu curatatul pentru a nu distruge suprafetele exterioare tratate, de exemplu, pentru a limita impactul unor solutii uleioase asupra gadgeturilor. Este indicat sa cureti cu solutie doar partile dure realizate din plastic sau aluminiu, nu elementele realizate din alte materiale cum ar fi pielea sau cele poroase.

In orice caz, este recomandabil sa nu-ti cureti echipamentele electronice cu solutii bazate pe clor sau alti inalbitori, efectul lor fiind mai degraba negativ asupra suprafetelor, in special in cazul ecranelor.

Tratament cu raze ultraviolete

Un dispozitiv simplu care foloseste raze ultraviolete este de asemenea o optiune daca vrei sa ai un smartphone mereu curat. Sunt o serie de producatori care realizeaza dispozitive cu raze UV. Poti expune direct telefonul la aceste raze, sau poti alege optiunea de a pune smartphone-ul intr-un recipient pentru tratament. Iti poti crea o rutina de curatare pentru telefon si alte dispozitive cu raze UV in fiecare seara.

Spalatul mainilor, regula de aur

Dupa cum poti vedea, ai destule variante pentru a pastra gadgeturile sigure din perspectiva curateniei, insa nu trebuie sa uiti un gest la indemana. Spalatul mainilor cu apa si sapun este cel mai bun reflex care ramane mereu la moda si este recomandabil sa il practici de cat mai multe ori pe zi.

Daca simti nevoia sa igienizezi si telefonul sau tableta la fel de des, nu sunt probleme. Trebuie doar sa fii atent cu substantele pe care le folosesti la curatenie, mai ales componentele sensibile, si sa te asiguri ca solutia de curatat nu ajunge in slot-uri, in zona de reincarcare sau in jack-ul pentru casti audio.

Stim ca telefonul a devenit un gadget indispensabil, la care te uiti poate de cateva zeci de ori pe zi. Din acest motiv, poate te-ar ajuta niste accesorii wireless prin care sa limitezi interactiunea directa cu telefonul. Soferii stiu cel mai bine, dar acum gestul este indicat pentru noi toti, inclusiv in perioadele de izolare!


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.