Smarter_way_USA

Berkshire Hathaway, a lui Warren Buffett, cumpără participații în top 5 companii de trading din Japonia

Președintele și CEO-ul Berkshire Hathaway a anunțat astăzi, la 90 de ani de naștere, că compania sa a achiziționat o participație puțin mai mare de 5% la fiecare dintre cele cinci companii comerciale japoneze de renume. Companiile sunt Itochu Corp., Marubeni Corp., Mitsubishi Corp., Mitsui & Co. și Sumitomo Corp.

Berkshire au declarat că a achiziționat participațiile pe o perioadă de aproximativ 12 luni prin achiziții regulate la Bursa de Valori din Tokyo. Pe baza prețurilor de închidere de vineri pentru casele de tranzacționare, o participație de 5% din fiecare ar fi evaluată la aproximativ 6,25 miliarde de dolari.

Puteti tranzactiona actiunile Berkshire Hathaway (BRK) aici https://bit.ly/actiuni-berkshire si aici https://bit.ly/3f4dJRp

Companiile comerciale japoneze – cunoscute sub numele de „sogo shosha” – sunt conglomerate care importă totul, de la energie și metale la alimente și textile în Japonia, cu resurse reduse. De asemenea, furnizează servicii producătorilor.

Casele comerciale au contribuit la creșterea economiei japoneze și au contribuit la globalizarea afacerilor de acolo. Dar, pe măsură ce și-au extins amprenta peste hotare, au devenit și mai vulnerabili la condițiile globale, cum ar fi criza financiară de acum un deceniu. Casele de tranzacționare se confruntă, de asemenea, cu o concurență din ce în ce mai mare de la capitaliștii de risc și fondurile de capitaluri private.

Pentru Buffett, mutarea nu este o joacă rapidă de tranzacționare. Berkshire spune că intenționează să dețină investițiile pe termen lung și că își poate crește participațiile în oricare dintre companii până la maximum 9,9%, în funcție de preț.

Berkshire s-a angajat, de asemenea, să nu facă cumpărături peste o participare de 9,9% la oricare dintre companii, cu excepția cazului în care au fost aprobate de consiliile de administrație ale societăților comerciale. În descrierea intențiilor sale pentru investiția în casele de tranzacționare, Berkshire a arătat istoria sa asupra deținerilor pasive pe termen lung în companii precum Coca-Cola Co., American Express Co. și Moody’s Corp., care au durat de mai multe decenii.

Puteti tranzactiona actiunile Berkshire Hathaway (BRK) aici https://bit.ly/actiuni-berkshire si aici https://bit.ly/3f4dJRp

“Sunt încântat că Berkshire Hathaway va participa la viitorul Japoniei și la cele cinci companii pe care le-am ales pentru investiții”, a spus dl Buffett, adăugând că casele de tranzacționare au multe întreprinderi mixte în întreaga lume. “Sper că în viitor pot exista oportunități de beneficii reciproce”, a spus el.

Berkshire a mai spus că, în ciuda pariului său mare, denumit în yeni, ar avea o expunere redusă la fluctuațiile valutare, deoarece deține 625,5 miliarde de obligațiuni denominate în yeni (5,93 miliarde de dolari), care se vor matura la diferite date din 2023 până în 2060.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.