Smarter_way_USA

Soluții productive dacă lucrezi de acasă

În vremuri care se contureaza sub auspicii nemaiintalnite, Covid-19 are efect asupra noastra, a tuturor. Simtim mai acut ca niciodata ca suntem o comunitate, iar asta ne obliga sa ne respectam siguranta si sanatatea reciproc. Ne pliem unor noi norme de igiena, iar acolo unde este posibil, angajatorii responsabili aleg varianta activitatii remote pentru a reduce riscul de raspandire a Covid-19.

Munca la distanta devine tot mai acceptabila in interiorul marilor companii, iar in anumite situatii este indicat sa-ti desfasori activitatea din confortul si siguranta locuintei. Pentru a ramane la fel de productiv si plin de idei cand te asezi la biroul de acasa, iti recomandam o serie de gadgeturi si accesorii pentru a indeplini orice task mai eficient.

Daca ti-ai mutat biroul acasa, iti vor prinde bine cateva recomandari de abordare a noului stil de lucru. In primul rand, ar fi bine sa-ti stabilesti un program de lucru dublat de momente de pauza si relaxare. Creeaza-ti o rutina, care te va ajuta si la productivitate, dar si la gestionarea mai buna a timpului din afara muncii. Cel mai simplu este sa alegi intervalul de munca pe care il ai de obicei si la birou. Si vei ramane in permanenta conectat la celalalt birou din companie cu ajutorul tehnologiei.

Apoi, nu uita ca shoopingul online este cea mai sigura cale de a intra in posesia produselor de care ai nevoie. Stai in casa si ai grija de sanatatea ta!

Castile bune pentru concentrare

Pentru a te focusa mai bine cand lucrezi poti incerca castile Backbeat G600 de la Plantronics. Le poti conecta cu usurinta la smartphone, tableta sau laptop prin Bluetooth si le vei putea folosi timp de 18 ore cu un singur ciclu de incarcare. Trebuie sa stii ca aceste casti au cercuri usoare cu spuma de memorie care izoleaza zgomotul pentru o experienta de ascultare neintrerupta. Fie ca lucrezi mai bine cand asculti muzica de relaxare sau niste beat-uri mai dinamice, sunetul va fi mereu la inaltime.

Aer purificat in permanenta

In locul in care ti-ai amenajat spatiu de lucru de acasa ar fi bine sa ai si un aer curat. Dyson a creat un ventilator cu efect de purificare a aerului pe care il poti tine chiar pe birou. Dispozitivul poate purifica aerul in proportie de 99,97%, capturand factori poluatori si microalergeni. Ventilatorul isi va face treaba foarte bine si daca este pozitionat intr-un colt al camerei datorita optiunii de rotire de pana la 70°.

Totodata, vei afla in permanenta detalii despre fluxul aerului purificat prin intermediul display-ului digital de pe aparat. Dupa ce ti-ai incheiat activitatea, nu trebuie sa opresti ventilatorul. Acesta te va ajuta si sa ai un somn mai linistit, in cazul in care il vei lua cu tine in incaperea in care te odihnesti. Poti programa aparatul in functie de nevoile tale!

Sedinta la tine in camera

Smartphone-ul te va ajuta sa participi la videconferinte in cazul in care nu te afli la birou. Pentru o experienta cat mai buna, iti recomandam un suport pentru telefon, astfel incat calitatea transmisiei sa fie impecabila. Ai la dispozitie un Selfiestick Tripod Cu Cablu de la Huawei. Cand ai terminat sedinta, poti lua selfistick-ul si pe afara, pentru o sesiune de pozat creativa. Iti recomandam, insa, sa eviti zonele aglomerate cum ar fi mall-urile, restaurantele sau cafenelele.

Stocare sigura cu un bonus

Lucram direct in cloud sau stocam diverse documente si prezentari direct pe sistemul pe care ne desfasuram activitatea, insa nu ti-ar prinde rau si o solutie externa pentru pastrarea datelor. Huawei a creat un hard disk cu capacitatea de 1TB pe care il poti folosi si ca incarcator pentru smartphone. Conectat la un PC, are viteza de transfer de pana la 130MB/s, insa il poti folosi si pentru a transfera diverse date si direct de pe telefon. Device-ul poate fi legat de gadgeturile tale prin porturile Type-C.

In lumina potrivita

In spatiul de lucru ideal, lumina natura este prezenta din abundenta, dar exista variante si in cazul in care este innorat afara sau pur si simplu lucrezi mai bine dupa lasarea serii. Xiaomi a creat o lampa inteligenta cu LED care iti permite sa setezi intensitatea luminii. Daca esti mai practic, iti poti descarca o aplicatie pentru a alege din diverse moduri cum ar fi cel de noapte sau cel pentru relaxare.

Lampa are un design contemporan si se va potrivit foarte bine langa tine la birou sau pe noptiera. Aceasta va functiona impecabil timp de aproximativ 25.000 de ore.

Îți urez spor la munca si, mai ales, sănătate!


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.