Smarter_way_USA

#bursapescurt – Știrile business ale zilei 13 martie 2020

SIF Muntenia (SIF4) propune si supune aprobarii actionarilor sai doua metode de repartizare a profitului net in valoare de 112 mil. RON obtinut pe parcursul anului 2019. Prima dintre ele e reprezentata de acordarea unui dividend brut de 0.03 RON pe actiune, avand un grad de repartizare de 21.03% si un randament de 4.4% (calculat la pretul de inchidere din 12.03.2020). Cea de-a doua varianta e reprezentata de un program de rascumparare a 20.6 milioane actiuni, ceea ce inseamna 2.56% din totalul de actiuni emise de SIF4, scopul acestui proces fiind reducerea capitalului social al companiei. (Sursa: comunicat companie)

Grupul energetic austriac OMV a anuntat ca intentioneaza sa vanda active in valoare de cca. 2 mld. EUR pentru a-si finanta procesul de majorare a participatiei sale in cadrul companiei Borealis (de la 36% pana la {etoroCFDrisk}%). Astfel, Grupul intentioneaza sa devina un jucator global in domeniul petrolului, al gazelor si al produselor chimice, devenind astfel cel mai mare producator european de polietilena si polipropilena. (Sursa: Economica.net)

NN Pensii si-a majorat participatia pana la 10.2% in furnizorul de servicii medicale MedLife, reprezentand o investitie de circa 83 mil. RON conform datelor ZF. De mentionat este ca fondurile de pensii ale NN administreaza contributiile a aproximativ 2 milioane de salariati romani. (Sursa: ZF.ro)

Adobe Systems a raportat un T1 fiscal peste asteptarile pietei, atat la nivelul profitului net cat si a veniturilor. Castigul pe actiune de 1.96 USD (GAAP), este peste asteptari cu 0.23 USD. Veniturile trimestriale de 3.09 mld. USD, in crestere cu 18.8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, au depasit cu 40 mil. USD asteptarile. Segmentul cu cea mai mare pondere in venituri, cel de media digitala, a crescut cu 22% in ultimul trimestru raportat, in timp ce cel de experienta digitala a inregistrat un avans de 15%. Segmentul cu cea mai mica pondere in venituri, cel de publishing, a scazut cu 21%. Pentru urmatorul trimestru, Adobe se asteapta la venituri din segmentul de media digitala in crestere cu 19% si din segmentul de experiente digitale de 12%, iar conferinta Adobe Summit se va muta online. (Sursa: Reuters.com)

Departamentul Apararii al SUA doreste sa re-evalueze decizia de a oferi Microsoft un contract de 10 mld. USD. Contractul numit Joint Enterprise Defense Infrastructure sau JEDI, presupune furnizarea de solutii pentru stocarea in Cloud a datelor si tehnologiei militare sensibile, precum inteligenta artificiala si ar putea aduce venituri de pana la 10 mld. USD in urmatorii 10 ani. Decizia vine in urma unui proces inaintat de Amazon, prin care aceasta contesta decizia, argumentand ca procesul de selectie a fost motivat politic, dat fiind conflictual dintre Donald Trump si Jeff Bezos. Pentagonul i-a cerut unei curti federale din SUA sa reconsidere aspectele contractului de cloud JEDI castigat de Microsoft, pentru 120 de zile, in timp ce primul aspect analizat este reprezentat de cum a calculat Pentagonul preturile oferite de Microsoft si Amazon. (Sursa: CNN, SeekingAlpha)

Lantul de cafenele, Starbucks, a anuntat ca va investi 130 mil. USD pentru construirea primei faze dintr-un complex destinat producerii cafelei. Complexul va fi construit in orasul chinez, Kunshan, aproape de hub-ul comercial al Shanghai-ului. Acesta va fi cea mai mare investitie a lantului in afara Statelor Unite si prima investitie in productia cafelei in Asia. (Sursa: Reuters.com)

Apple a anuntat deschiderea a tuturor celor 42 de magazine din China vineri, la o luna dupa ce au fost inchise din cauza extinderii imbolnavirilor. Compania a vandut mai putin de jumatate de million de telefoane in februarie in China, din cauza cererii scazute provocata de epidemia cu coronavirus. In alte stiri, Apple a semnat mai multe contracte de promovare cu mari case de discuri precum Universal Music, Sony Music si Warner Music. Apple Music are 60 de mil de abonati platiti, in comparatie cu Spotify’s care are 124 de mil. In alte stiri, compania a primit o alta amenda de la autoritatile din Franta pentru practici anticoncurentiale. (Sursa: Reuters.com)

Tesla a inregistrat o scadere accentuata la inchiderea sedintei de tranzactionare de ieri (-11.{etoroCFDrisk}%). Compania se confrunta cu un mix de provocari. Pe langa efectele cauzate de Coronavirus, compania se confrunta cu un proces demarat in China in legatura cu cipurile de calculator pentru Modelul 3 autonom. Executivi din cadrul companiei au fost chemati la Ministerul Industriei si Tehnologiei Informatiei din China pentru a da explicatii. Pe Wall Street, analistii Morgan Stanley au taiat pretul tinta pentru Tesla de la 500 USD pana la 480 USD, invocand estimari ale profitului in scadere. (sursa: Seekingalpha.com)

Compania americana, Intel, cel mai mare producator de microprocesoare din lume a anuntat ca va continua sa ofere dividende, cu randamentul de 2.56%. Compania ofera 0.33 USD/actiune trimestrial, 1.32 USD/actiune pe ultimele 12 luni. Data platii va fi 1 iunie cu data de inregistrare, 7 mai. (Sursa: SeekingAlpha.com)

Amazon a anuntat ca a lansat experienta de vanzare prin Alexa in India, fiind prima lansare a acestui serviciu in afara SUA. In alte stiri, confrom surselor New York Post, Amazon.com va plati 1.15 mld. USD pentru a achizitiona fostul magazin cash Lord & Taylor flagship din Manhattan. Cladirea ar fi trebuit sa fie sediul central al WeWork (US.WE) inainte de scandal dinaintea listarii companiei. In noul sediu AMZN vor lucra aprox. 4,000 ce se vor muta in urmatoarele 18 luni. Amazon ar imprumuta 750 mil. USD pentru reamenajarea spatiului. (Sursa: SeekingAlpha.com)

Sphera Franchise Group si-a anuntat investitorii ca in urma masurilor luate de autoritatile italiene impotriva epidemiei de coronavirus, operatiunile brandului KFC din Italia vor fi afectate negativ. Acolo, Grupul Sphera opereaza in prezent 16 restaurante, marea lor majoritate fiind localizate in partea de nord a tarii, contribuind cu 10% la vazarile consolidate ale grupului Sphera. (Sursa: comunicat companie)

Actionarii Romgaz, au aprobat miercuri achizitionarea serviciilor juridice necesare in vedrea negocierii si a eventualei achizitii a unei cote de participare de la ExxonMobil pe perimetrul offshore XIX. La sfarsitul anului 2019, Adrian Volintiru, CEO-ul Romgaz anunta ca societatea interntioneaza sa achizitioneze un pachet de 15-20% in parteneriat cu OMV Petrom in cadrul celui mai mare proiect energetic offshore de pe teritoriul Romaniei din 1989 si pana in prezent. (Sursa: ZF.ro)

California si alte state americane care s-au impotrivit fuziunii dintre Sprint si T-Mobile, acuzand posibilitatea unor preturi mai mari pentru consumatori, cat si inovatie scazuta, au cazut de acord sa renunte la opozitia fata de tranzactie, dupa o intelegere cu cele doua companii. California, Washington, D.C. si alte state care s-au impotrivit fuziunii vor primi despagubiri de pana la 15 mil. USD si vor primi angajamente executorii privind stabilirea preturilor si protectia locurilor de munca. (sursa: Reuters.com)

Camera Reprezentantilor din statul american Washington a trecut o masura, miercuri seara, prin care anuleaza o scutirea de taxe importanta pentru Boeing Co, dar si pentru alte companii din domeniul aerospatial. Planul de lege va scadea cu 40% rezervele ramase din taxe, care au scutit compania in 2018 de la plata a 118 mil. USD. Masura vine pentru a reduce disputele comerciale intre SUA si Europa, protejand economia locala din statul american. (Sursa: Reuters.com)

Investitorul Carl Icahn si-ar fi marit detinerea de la 2.5% de la sfarsitul anului 2019, la aproape 10% din Occidental Petroleum Corp, conform surselor WSJ acesta urmareste sa reia controlul asupra producatorului de petrol. Un motiv pentru cresterea detinerii ar fi legat de acordul de 38 mld. USD ce presupunea preluarea rivalului Anadarko Petroleum., Carl Icahn criticand in trecut intelegerea intre cele doua companii. Cotatia actiunilor a inchis in scadere cu peste 17%. (Sursa: Reuters.com)

Ieri, compania canadiana Bombardier Inc a anuntat ca actualul CEO Alain Bellemare va fi inlocuit de Eric Martel, care din 2015 a devenit CEO al Hydro-Quebec, dar care a facut parte si din conducerea executiva a companiei in trecut, lucrand 13 ani in cadrul Bombardier. (Sursa: Reuters.com)

In urma Adunarii Generale a Actionarilor SIF Banat-Crisana din 10 martie 2020, s-a hotarat eliminarea pragului de detinere de 5%, aceasta decizie fiind votata de 85.42% dintre actionarii prezenti. De mentionat este ca legea FIA, cea care elimina acest prag de detinere de 5% pentru societatile de investitii financiare trebuie implementata pe parcursul primelor sase luni ale anului 2020, adica pana pe 23 iulie 2020. (Sursa: ZF.ro)

Cel mai mare fond de pensii private din Romania, NN Pensii, ce are active de aproximativ 22 mld. RON si-a majorat participatia la Fondul Proprietatea pana la 10%, echivalentul unei investitii de 870 mil. RON, potrivit calculelor ZF. De mentionat este faptul ca in martie 2017, NN Pensii detinea 5% din capitalul social al FP, ceea ce inseamna ca pe parcursul ultimilor 3 ani, fondul de pensii si-a dublat participatia. (Sursa: ZF.ro)

Bittnet impreuna cu Microsoft si Cisco vor oferi solutii tehnologice gratuite pentru a permite angajatilor sa lucreze de acasa fara a provoca intarzieri ce ar putea duce la decalaje semnificative in activitatea companiilor romanesti. Bittnet va oferi gratuit Microsoft Office 365 E1 Trial cu limitare la 2,500 de locuri, punand, de asemenea, la dispozitia companiilor si solutia Cisco Webex pentru organizatii si persoane fizice. Astfel, orice companie romaneasca va putea accesa aceste servicii dupa completarea unui formular. (Sursa: ZF.ro)

Adidas AG a anuntat un dividend anual mai mare cu 15%, la 3.85 EUR/actiune, dupa inregistrarea unor rezultate peste asteptari in T4 2019. Profitul net trimestrial de 167 mil. EUR, este cu 54% mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Veniturile trimestriale au crescut cu 12%, la 5.84 mld. EUR in T4 2019. La nivel anual, compania germana a inregistrat o crestere de 16% la nivelul profitului si de 7.9% la nivelul veniturilor, comparativ cu anul 2018. Adidas a anuntat ca rezultatele in 2020 ar putea fi influentate negativ de coronavirus, acestia se asteapta la o crestere a veniturilor de 6-8% si de 10-13% a profitului net, aceste estimari neluand in considerare efectele epidemiei COVID-19. (Sursa: MarketWatch.com)

Ieri, CEO-ul companiei Tesla Inc a anuntat, printr-o postare pe Twitter, ca este in cautare de noi locatii in SUA, preferabil zona centrala pentru a construi o noua fabrica pentru modelul de camioneta electrica, Cybertruck. Noul model se asteapta sa intre in productie la sfarsitul anului 2021 cu un pret de pornire de 40,000 USD. In alte stiri, conform surselor CNBC, dupa 7 ani in cadrul Tesla, directorul de productie Jatinder Dhillon a parasit compania. (Sursa: Reuters.com, SeekingAlpha.com)

Compania americana de servicii de ridesharing, Uber, ia in considerare suspendarea temporara a mai multor conturi ce apartin persoanelor testate pozitiv cu noul virus sau care au intrat in contact cu acesta. Compania a mai anuntat sambata ca va oferi compensatii soferilor si livratorilor de mancare diagnosticati. (Sursa: Reuters.com)

Pe parcursul zilei de ieri, OMV Petrom, compania cu cea mai mare capitalizare de la BVB, a suferit o variatie negativa a pretului de 13.85%, ca reactie negativa a investitorilor la prabusirea pretului barilului de petrol, dupa ce Arabia Saudita a redus preturile de vanzare. In prima ora de deschidere, cotatia OMV Petrom s-a diminuat cu pana la 25%, vanzarile fiind atat de agresive incat mecanismul de intrerupere al volatilitatii a fost activat. (Sursa: ZF.ro)

Romgaz si-a propus obtinerea de venituri totale in valoare de 5.4 mld. RON pe parcursul anului 2020, in crestere cu 2.1% fata de valoarea inregistrata in anul precedent. Profitul brut cuprins in bugetul de venituri si cheltuieli este de 1.66 mld. RON, cu 1.8% mai mare decat in 2019. Cheltuielile totale sunt, de asemenea, in crestere, principalele modificari avand loc in cadrul cheltuielilor de natura salariala, care sunt mai mari cu cca. 20%. In ceea ce priveste investitiile, acestea se doresc a fi in valoare de 1.14 mld. RON, fiind finantate in totalitate din surse proprii. (Sursa: ZF.ro)

Consiliul de Administratie al celui mai mare distribuitor de energie electrica din Romania, Electrica, a propus pentru aprobare in sedinta AGOA din 29 aprilie 2020 distribuirea de dividende brute in suma de 246.1 mil. RON, reprezentand 100% din profitul net realizat in anul 2019 dupa contributia la rezerva legala. Astfel, dividendul brut pe actiune este in valoare de 0.7248 RON si are un randament de 7.9% (calculat la pretul de inchidere din data de 9.03.2020). Data de inregistrare propusa este 9 iunie 2020, in timp ce data platii va avea loc pe 26 iunie 2020. (Sursa: comunicat companie, ZF.ro)

SIF Transilvania (SIF3) a hotarat in cadrul sedintei de ieri majorarea dividendului brut pe actiune de la 0.02 RON la 0.03 RON, ceea ce inseamna, raportat la pretul de inchidere de ieri (9.03.2020) , un randament de 8.9%. Asadar, compania va repartiza 64.9 mil. RON ca dividende fata de 43.3 mil. RON, cat s-a propus initial. SIF3 a obtinut, conform rezultatelor preliminare, un profit net in valoare de 186 mil. RON in 2019. (Sursa: comunicat companie, ZF.ro)

Astazi, Air France a declarat ca se asteapta sa anuleze aprox. 3,600 de zboruri in luna martie, reducand capacitatea cu 13% fata de estimarile initiale, in timp ce KLM se asteapta la o scadere similara. De asemenea, Air France a declarat ca se asteapta la o reducere a capacitatii in 25% pe rutele europene si de 17% pe cea domestica. (Sursa: MarketWatch.com)

Producatorul de masini electrice ia in considerare majorarea capacitatii de productie pentru diverse piese produse in cadrul fabricii in valoare de 2 mld. USD din China, conform surselor Reuters. La sfarsitul lunii decembrie, Tesla utiliza in productia automobilelor sale aprox. 70% piese importante din China. (Sursa: Reuters.com)

Cotatia actiunilor Boeing a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere cu peste 13%, influentat atat de presiunea pietei asupra companiilor de aviatie, clientii Boeing, dar si legat de anuntul autoritatiilor de reglementare din SUA ce nu au fost de acord cu argumentul companiei privind siguranta sistemelor de cabluri ale aeronavele model 737 MAX imobilizate la sol. Conform surselor din industrie, scaderea cererii din segmentul de transport a determinat liniile aeriene sa ceara amanarea livrarilor de aeronave si plata avansurilor catre Beoing si Airbus. (Sursa: Reuters.com)

Transgaz a anuntat solutionarea cazului cu nr. AT. 40335, in care compania era cercetata de catre Comisia Europeana pentru abuz de pozitie dominanta. Astfel, s-a constat de catre institutia europeana ca SNTGN Transgaz nu a incalcat nicio prevedere a articolului 102 al Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene si, implicit, nu s-a aplicat nicio sanctiune. (Sursa: comunicat companie)

Sphera Franchise Group va efectua plata dividendelor ramase nedistribuite aferente anului 2018 actionarilor inscrisi in Registrul Actinarilor la data de 19.03.2020. Asadar, plata se va efectua incepand cu data de 31.03.2020, dividendul brut acordat fiind de 0.3525 RON pentru o actiune. (Sursa: comunicat companie)

Compania producatoare de medicamente, Antibiotice SA, a hotarat distribuirea de dividende catre actionari in valoare de 20.1 mil. RON, reprezentand 65.26% din profitul net realizat in 2019. Astfel, valoarea dividendului brut pe actiune este de 0.0298 RON, randamentul acestuia fiind de 6.25% (calculat la pretul de inchidere din 06.03.2020). (Sursa: comunicat companie)

Cel mai mare retailer britanic, Tesco, a anuntat vanzarea punctelor de lucru din Thailanda si Malaysia catre Charoen Pokphand Group in schimbul a 10.6 mld. USD. Totodata, compania a mentionat ca aceasta tranzactie este conditionata de acceptul actionarilor firmei, dar si a autoritatilor din Thailanda si Malaysia. In cazul in care vanzarea este realizata cu succes, Tesco doreste recompensarea actionarilor prin intermediul unei distribuiri de dividende in valoare aproximativa de 6.6 mld. USD. (Sursa: Reuters.com)

AMAZON.COM INC (US.AMZN) Retailerul american ar anunta lansarea segmentului de business prin care poate vinde si altor retaileri tehnologia ce presupune casele de marcat fara casieri. Amazon ar fi semnat deja cateva acorduri cu diferiti clienti, iar de luni, va fi disponibil si pe site acest nou segment, denumit „Just Walk Out”. (Sursa: Reuters.com)

Autoritatile de reglementare din Australia au pornit un proces impotriva gigantului american, in legatura cu scandalul Cambridge Analytica ce ar fi afectat peste 300,000 de utilizatori. In ciuda faptului ca nu au fost specificate marimea daunelor, in Australia, amenda maxima pentru fiecare caz de incalcare a confidentialitatii poate ajunge la 1.7 mil. dolari australieni. (Sursa: Reuters.com)

Fratii Paval, fondatorii companiei de bricolaj Dedeman, si-au majorat participatia in compania Purcari pana la 1 milion de acti- uni, ceea ce reprezinta 5% din capitalul social. Sedinta de tranzactionare in care s-a depasit pragul de 5% a coincis cu cea in care SEB Investment Management AB si-a redus participatia de la 8.45% la 4.{etoroCFDrisk}%. Conform calculelor ZF, Paval Holding a ajuns la investitii de aproape 200 de mil. EUR la BVB. (Sursa: ZF.ro)

Actionarii Nuclearelectrica au aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2020, estimand un profit net de 550 mil. RON, mai mare decat in anul precedent cu 1%. Compania estimeaza venituri de 2.63 mld. RON, in crestere cu 6% fata de 2019. Referitor la veniturile bugetate, este de mentionat faptul ca in ceea ce priveste compania, capacitatea de productie este limi- tata la cele doua reactoare care deja opereaza la un nivel ridicat. Totusi, exista deja semne ca nivelul veniturilor propuse se va atinge avand in vedere cantitatea deja contractata, la care se adauga cantitatea de energie vanduta pe piata reglementata in anul curent. (Sursa: ZF.ro)

Reprezentantul Administratiei Federale de Aviatie, Stephen Dickson, a declarat ca se asteapta ca certificarea testului de zbor a modelului 737 MAX produs de Boeing sa fie o chestiune de cateva saptamani. Rapoartele anterioare estimau ca ar putea avea loc in luna aprilie. In ciuda acestui anunt, cotatia actiunilor BA a inchis sedinta in scadere cu peste 8%, ajungand la minimul din noimebrie 2017. (Sursa: SeekingAlpha.com)

Ieri, HP Inc a anuntat ca va refuza oferta de achitionare din partea companiei americane Xerox Holdings Corp de aproximativ 35 mld. USD, motivand ca oferta propusa subevalueaza valoarea HP. Luna trecuta, Xerox a majorat pretul propus cu 2 USD la 24 USD, dupa ce prima oferta a fost refuzata de HP. Presedintele CA al companiei HP, Chip Bergh, a declarat ca daca ar accepta oferta investitorii ar ramane cu o investitie in compania combinata ce ar avea un grad „iresponsabil” de indatorare. (Sursa: Reuters.com)

Ieri, lantul de magazine Gap Inc a anuntat noul CEO, Sonia Syngal urmand sa il inlocuiasca pe Art Peck, la 4 luni dupa plecarea lui din companie, ce a reprezentat o surpriza pentru actionari. Sonia Syngal conducea divizia Old Navy, care pana in luna ianuar- ie 2020 era subiectul unei dezinvestiri sau vanzari de catre Gap. De la 23 martie, Syngal il va inlocui pe CEO-ul interimar Robert Fisher, membru al familiei ce a fondat Gap, acesta urmand sa renunte si la pozitia de Presedinte CA. (Sursa: Reuters.com)

Compania a anuntat ca pentru luna februarie, vanzarile au scazut cu 78% fata de aceeasi luna a anului precedent, vanzarile din cea de-a doua saptamana fiind cele mai scazute din luna. La nivel anual, Starbucks se asteapta la vanzari in scadere cu 50% fata de estimarile initale in China, cu 400-430 mil. USD mai putin ca estimarile initiale. De asemenea, Starbucks a declarat ca 90% din cafenelele din China au fost redeschise si au implementat protocoale pentru a creste numarul comenzilor prin aplicatie si reducerea numarului de locuri din cafenele. Compania estimeaza ca pana la sfarsitul T2, vor redeschide aprox. 95% din cafenele. In schimb, operatiunile din SUA, ce produc 65% din veniturile companiei, pana in prezent au ramas neafectate. (Sursa: SeekingAlpha.com)

Bugetul de venituri si cheltuieli al companiei Transgaz a fost aprobat in sedinta de ieri. Astfel, consiliul de administratie a avizat un profit net de 108.5 mil. RON, in scadere cu 64.7% comparativ cu rezultatul inregistrat in 2019. Cheltuielile de exploatare bugetate sunt cu 2.7% mai mari fata de cele raportate in rezultatele preliminare din 2019, in timp ce veniturile din exploatare sunt in scadere cu 13.7% fata de perioada mentionata, coborand la 1.4 mld. RON. Principala cauza care sta la baza acestui declin ar fi lipsa tranzitului de gaze naturale rezultat din incetarea contractului de transport de gaze cu Gazprom. In alte stiri, Transgaz a semnat un memorandum cu BERD in vederea finantarii proiectelor de investitii ale companiei, planul de dezvoltare fiind intins pe 10 ani si avand o valoare totala de 1.25 mld. EUR. (Sursa: ZF.ro)

In urma sedintei de tranzactionare de marti, Fondul de investitii SEB Investment Management AB din Suedia si-a redus detinerea din Purcari de la 8.45% la 4.{etoroCFDrisk}% din capitalul social. Dupa ce a preluat in februarie 2018 un numar de 1.6 milioane actiuni, fondul de investitii din Suedia a ajuns la o participatie de 961,873 de actiuni. (Sursa: ZF.ro)

SIF Transilvania a convocat actionarii pentru a aproba repartizarea profitului net realizat in 2019, propunand un dividend brut de 0.02 RON pe acţiune, echivalent a unui randament de 5.18%, raportat la ultimul pret de inchidere. AGA urmeaza a avea loc pe data de 28 aprilie 2020.( Sursa: ZF.ro)

Ieri, producatorul American de automobile General Motors Co a lansat Ultium, o baterie cu o capacitate crescuta ce poate fi reincarcata intr-un timp mai scurt. Compania a declarat ca majoritatea noilor vehicule electrice vor avea bateria de 400 volti Ultium, in timp ce platforma pentru camioane va utiliza o baterie de 800 de volti. In cadrul evenimentului de ieri, CEO-ul Mary Barra, a anuntat ca GM planuieste sa investeasca 20 mld. USD pana in 2025 in automobile electrice si autonome. (Sursa: Reuters.com)

Compania General Electric se numara printre companiile afectate de epidemia cu virusul COVID-19, dar estimeaza o rata de crestere a veniturilor de o cifra. GE considera ca va suferi pierderi intre 300–500 mil. USD in primul trimestru, ceea ce va reduce indicatorul profit/actiune de la 0.13 USD, cat era preconizat, la 0.10 USD. In alte stiri, fostul secretar de stat din domeniul apararii, Ash Carter a fost propus votului in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor pentru a se alatura Consiliului de Administratie al companiei. (Sursa: SeekingAlpha.com)

Campbell Soup Co a anuntat ca se asteapta la venituri anuale peste estimarile initiale pentru 2020, determinat de cresterea cererii pentru supe si snacks-uri. Cotatia actiunilor CPB a inregistrat un avans de peste 10% la inchiderea sedintei de tranzactionare de ieri. Compania a anuntat ca se asteapta la un profit net ajustat pe actiune de 2.55-2.60 USD, in crestere cu 5 centi fata de estimarile initiale. Pentru trimestrul fiscal incheiat pe 26 ianuarie, Campbell Soup a inregistrat un profit net de 1.21 mld. USD, semnificativ mai mare decat pierderea de 59 mil. USD inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut. Veniturile trimestriale de 2.16 mld. USD, au fost usor sub asteptarile de 2.15 mld. USD. (Sursa: Reuters.com)


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.