Smarter_way_USA

#bursapescurt – Știrile business ale zilei 3 decembrie 2019

  • Directorul general adjunct juridic si administrativ al BRD, Tiberiu-Mihai Selegean, a vandut actiuni ale companiei de 76,250 RON in contextul in care actiunile BRD se tranzactioneaza la maximul de anul acesta. Acesta a realizat 2 tranzactii la pretul de 15.26 RON/actiune, respectiv 15.24 RON/actiune, fiind vandute 5,000 de actiuni. Astfel, actiunile BRD se tranzactioneaza la pretul de 15.36 RON, dupa ce de la inceputul anului acestea au inregistrat o crestere de 34.2%. (Sursa: zf.ro)
  • Compania producatoare de placi si profile de plastic din Buzau a anuntat incheierea a doua contracte de vanzare active catre compania OFFICE & LOGISTIC S.R.L, primul in valoare de 1.15 mil. EUR, fara T.V.A. si achitat in RON, iar cel de-al doilea in valoare de 977,666 EUR, fara T.V.A, achitat, de asemenea, in RON. (Sursa: comunicat companie)
  • Directorul general al UniCredit SpA, Jean Pierre Mustier a declarat ca banca va rascumpara actiuni in valoare de aproximativ 2 mld. EUR ca urmare a unui nou plan strategic cu o durata de 4 ani. De asemenea, acesta presupune si disponibilizarea a aproximativ 8,000 de angajati, decizie venita pe fondul cresterii economice lente si a ratelor negative. Astfel, UniCredit anunta noi tinte ce vor fi realizate pana in anul 2023 ce vor presupune stimularea actionarilor prin intermediul dividendelor si a rascumpararii de actiuni, reducerea numarului de angajati prin inchiderea a aproximativ 500 de sucursale. (Sursa: Bloomberg.com)
  • Ieri, Facebook Inc. a declarat ca a introdus optiunea de a transfera pozele si videoclipurile din reteaua de socializare direct catre alte servicii, incepand cu Google Photos. Datele transferate vor fi criptate, iar utilizatorii vor avea nevoie de parola pentru a initia transferul. (Sursa: Reuters.com)
  • Apple ar urma sa lanseze un nou iPad Pro de 12.9 inci si un nou MacBook Pro de 16 inci ce ar dispune de un nou tip de display cu un contract mai bun, conform declaratiilor analistului TF International Securities Ming-Chi Kuo. Predictiile acestuia sugereaza ca noile iPad Pro si MacBook Pro ar avea parte de tehnologia mini-LED in ceea ce priveste realizarea ecranelor. Asadar, acesta declara ca noul iPad va fi lansat, cel mai probabil, in al 3-lea trimestru al anului 2020, in timp ce noul MacBook Pro ar urma sa debuteze in al 4-lea trimestru al 2020. (Sursa: BusinessInsider.com)
  • Volkswagen AG este in prezent intr-unul dintre cele mai mari procese din Marea Britanie in care cca. 100,000 de detinatori de autoturisme acuza compania ca a instalat un software care sa ii induca in eroare in privinta indeplinirii standardelor de mediu de catre masinile lor diesel. Producatorul de masini a avut parte de o serie de procese dupa ce in 2015 a fost expusa utilizarea acestui software, consecintele insumand costuri de 29 mld. EUR in Europa. Autoritatile din Olanda, Germania si Italia au amendat compania pentru utilizarea software-ului, autoritatile germane aplicand o amenda de 1 mld. EUR. (Sursa: Bloomberg.com)
  • Compania de cablu, RCS&RDS, a semnat un acord ce prevede operarea activelor companiei AKTA, cel mai mare jucator inde- pendent de pe piata de cablu din Romania. Conform profit.ro, durata initiala a contractului este de 3 ani cu optiune de prelun- gire de inca 3 ani. Astfel, suma ce urmeaza a fi platita de catre RCS&RDS cu titlu de chirie sau pret in aceasta tranzactie nu ar depasi 77 mil. EUR. Pentru a incepe operarea retelelor si vanzarea activelor este nevoie, printre altele, de obtinerea aprobarii autoritatii de concurenta. (Sursa: profit.ro)
  • Compania Argus Constanta, producatoare de uleiuri vegetale si controlata de SIF Oltenia ce detine 86.4% din capitalul social, a inregistrat in primele noua luni ale anului curent un profit de net de 2.5 mil. RON, inregistrand o imbunatatire semnificativa a rezultatului net fata de pierderea de 12.2 mil. din aceeasi perioada a anului 2018. (Sursa: zf.ro)
  • Conform cotidianului german Handelsblatt, Deusche Telekom analizeaza o posibila fuziune cu Orange ca parte a unui plan stra- tegic, invocand relatia destul de apropiata dintre cele doua companii care au cooperat la achizitii in ultimii opt ani. Totusi, pur- tatorul de cuvant al companiei Orange a infirmat aceste zvonuri, in timp ce reprezentatii Telekom nu au vrut sa comenteze subiectul. Grupul german are o capitalizare de piata de 72 mld. EUR, fiind detinut in proportie de 31.9% de catre statul german, in timp ce Orange este cotata la 40 mld. EUR. (Sursa: financialintelligence.ro)
  • Alianta dintre Nissan Motor Co, Renault SA si Mitsubishi Motors Corp a luat hotararea de a fonda a noua companie, axata pe cercetarea si dezvoltarea unor tehnologii avansate auto, conform publicatiei Kyodo News. Cele 3 companii ar urma sa anunte un plan concret in ianuarie, urmand sa anunte un secretar general la conducerea noii companii mixte. (Sursa: Reuters.com)
  • Ieri, un reprezentant al companiei a confirmat un reportaj al presei conform caruia ar fi disponibilizat fara preaviz 16 angajati, suspectati ca ar fi utilizat in mod necorespunzator documente ce contineau informatii privind clientii companiei. Procurorii ger- mani investigheaza cazul din septembrie, dupa ce Airbus a notificat autoritatile privind potentiale nereguli ce implica documen- tele. (Sursa: Reuters.com)
  • Sindicatul UAW (United Auto Workers) a incheiat un acord provizoriu cu Fiat Chrysler prin care compania se angajeaza sa inves- teasca 9 mld. USD, prin crearea a 7,900 de noi locuri de munca in cei 4 ani contractuali. Din cele 9 mld. USD, suma de 4.5 mld. USD a fost anuntata la inceputul anului, suma ce urmeaza a fi investita in 5 fabrici si in crearea a 6,500 de noi locuri de munca. Acum o luna, Fiat Chrysler si producatorul Peugeot, grupul PSA, anuntau o fuziune in valoare de 50 mld. USD, devenind al 4-lea cel mai mare producator auto. (Sursa: Reuters.com)
  • Conform Comisiei Europene, autoritatile anti-trust ale Uniunii Europene investigheaza procedura de colectare a datelor de catre gigantul american Google. Autoritatile UE investigheaza atat modul in care colecteaza datele, cat si cum le utilizeaza Goo- gle. In alte stiri, autoritate de concurenta britanica analizeaza preluarea companiei private Looker Data Sciences, specializat pe analize de date, pentru 2.6 mld. USD de catre gigantul american, acord anuntat in iunie. (Sursa: Reuters.com)
  • Compania Digi Communications a fost exclusa din procedura de licitatie pentru acordarea de frecvente de telefonie mobila 5G in Ungaria, potrivit Reuters. Autoritatea Maghiara pentru Media si Telecomunicatii a precizat ca Digi nu a indeplinit criteriile necesare, fara a oferi explicatii suplimentare. Astfel, ofertantii inregistrati au ramas Magyar Telekom, diviza locala a Deutsche Telekom, Telenor si Vodafone. (Sursa: financialintelligence.ro)
  • MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, deschide a doua „hyperclinica” in Galati, in vederea mentinerii ritmului accelerat de expansiune promis actionarilor. Investitia in aceasta noua unitate medicala a fost de 1.5 mil. EUR, clinica beneficiind de tratamente pentru 17 specialitati in cadrul a 12 cabinete medicale ce se intind pe o suprafata de 550 de metri patrati. Prin urmare, compania a ajuns sa detina 21 de „hyperclinici” raspandite pe teritoriul tarii. (Sursa: comunicat companie)
  • Reprezentanti ai grupului Bittnet au declarat in cadrul unui comunicat de presa ca pentru urmatorii 3-5 ani, compania isi propune aceeasi strategie de crestere accelerata, ce va include si extinderea catre pietele externe din Europa Centrala si de Est. Obiectivul acestora este de a deveni una dintre cele 5 companii de IT de top din Romania, lucru ce va fi facilitat de viitorul transfer de pe piata AeRO catre Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti. (Sursa: financialintelligence.ro)
  • Impreuna cu partnerul sau de afaceri, Great Wall Motor, compania germana BMW planuieste construirea unei fabrici in China cu o capacitate de productie anuala de 160,000 de automobile, unde vor fi produse masinile electrice pentru brandul MINI si cele ale Great Wall Motor. Fabrica in valoare de 650 mil. EUR ar putea fi finalizata in 2022. La inceputul lunii, compania Great Wall a obtinut aprobarile din partea autoritatilor de reglementare pentru noua fabrica. (Sursa: Reuters.com)
  • Grupul german E.ON a anuntat planuri de restructurare pentru divizia sa din Marea Britanie , care include Npower, ce ar impli- ca costuri de restructurare de 500 mil. GBP. Aceste planuri implica inchiderea unor parti din Npower dar si reducerea numarului de salariati. Compania estimeaza un EBIT de 100 mil. GBP si un free cash-flow pozitiv, dupa investitii, din 2022. (Sursa: Reuters.com)
  • Compania elvetiana, Norvatis isi deschide o noua unitate de productie de 90 mil. USD in nordul Elvetiei. Aceasta urmareste producerea pentru comercializare a produsului bazat pe terapia celulara Kymriah pentru combaterea cancerului in 2020. (Sursa: Reuters.com)
  • Producatorul masinilor Peugeot, PSA Group, a anuntat ca pregateste vanzarea detinerii de 50% din compania mixta formata acum 8 ani cu partenerul chinez, Chongqing Changan Automotive, in urma inregistrarii unor vanzari in scadere. De asemenea, grupul planuieste sa disponibilizeze angajati, pe langa renuntarea la 2 din 4 fabricile dezvoltate impreuna cu partenerul chinez, unde se construiau automobile Peugeot si Citroen. In schimb, compania doreste continuarea producerii automobilelor DS in cadrul fabricii din Shenzhen, marca premium a grupului PSA. (Sursa: Reuters.com)
  • In cursul zilei de ieri, conform surselor Bloomberg, Morgan Stanley ar fi concediat cel putin 4 traderi, din New York si Londra, acestia fiind acuzati ca ar fi marcat intentionat eronat mai multe titluri financiare pentru a ascunde pierderi intre 100 si 140 mil. USD. Compania investigheaza tranzactiile de titluri legate de monedele pietelor emergente. (Sursa: Reuters.com)
  • SIF Oltenia (SIF5) si-a lichidat participatia pe care o avea la producatorul de oteluri speciale, Otelinox Targoviste, companie con- trolata de catre Samsung, care detine 94.2% din capitalul social. SIF 5 detinea 5.4% din companie (1,809,195 actiuni) si a obtinut din aceasta tranzactie aproximativ 5.4 mil. RON. (Sursa: zf.ro)
  • Deutsche Bank a vandut active catre Goldman Sachs in valoare de aproximativ 47. mld. EUR., constand in instrumente derivate de pe pietele emergente. Decizia vine dupa anuntul facut de directorul executiv, Christian Sewing, in luna iulie a acestui an in care declara ca banca isi propune sa renunte la active neesentiale de cca. 282 mld. EUR, ce va conduce spre diminuarea bilantului cu o cincime. (Sursa: FT.com)
  • Compania germana BMW a anuntat ca va reduce bonusurile angajatilor din Germania pentru a investi mai mult in producerea masinilor electrice si autonome, modificand metoda de calcul a bonusurilor anuale. Strategia BMW seamana cu cea a competi- torului sau, Audi, ce a anuntat de asemenea reducerea costurilor in vederea dezvoltarii diviziei de masini electrice. BMW tinteste reducerea costurilor cu mai mult de 12 mld. EUR. (Sursa: Bloomberg.com)
  • In cadrul testului de stres de la inceputul lunii septembrie, fuselajul aeronavei 777x a suferit o ruptura din cauza presiunii, de asemenea aeronava a intampinat probleme si cu noul motor cu turbina GE9X dezvoltat de General Electric. Noul model 777x ar urma sa zboare pentru prima data la inceputul anului 2020, iar prima livrare catre liniile aeriene este programata pentru 2021. In alte stiri, Administratia Federala de Aviatie a anuntat ca va fi singura agentie ce va emite certificate pentru toate modelele de aeronave 737 Max. De asemenea, FAA a anuntat ca nu a finalizat revizuirea aeronavelor 737 Max. (Sursa: Reuters.com)
  • Apple va folosi un producator chinez pentru a raspunde la cresterea cererii pentru castile wireless, AirPods Pro. Comenzile lu- nare pentru ultima serie AirPods Pro au crescut de la 1 mil. unitati la 2 mil. unitati. De asemenea, compania a cerut majorarea productiei in fabricile din Vietnam si pentru versiunea mai ieftina a AirPods. (Sursa: Nikkei Asian Review)
  • Amazon urmeaza sa-si dubleze numarul de angajati sezonieri fata de anul trecut, compania planuind sa angajeze 200,000 de persoane pentru acest sezon. In alte stiri, Amazon si eBay au inceput retragerea a cateva produse de pe site-urile din Marea Britanie si SUA, sub suspiciunea ca ar putea fi contaminate cu mercur. In alte stiri, conform surselor Reuters, divizia de cloud computing a gigantului american, ar fi dezvoltat o a doua generatie de cipuri, ce ar fi putea fi cu cel putin 20% mai performanta decat generatia anterioara de cipuri, numita Graviton. (Sursa: SeekingAlpha.com)
  • Astazi, 27 noiembrie, este prima zi de tranzactionare pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti a obliga- tiunilor emise de Patria Bank S.A., simbolul de tranzactionare fiind PBK27E. Titlurile sunt incadrate in categoria obligatiunilor corporative, subordonate, negarantate, neconvertibile si denominate in EUR, avand o dobanda fixa de 6.50% pe an, platibila semestrial, si o valoare nominala unitara de 500 EUR. (Sursa: BVB.ro)
  • Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” S.A. a anuntat prin intermediul BVB ca in data de 26.11.2019 nu s-a intrunit cvorumul necesar pentru desfasurarea sedintei extraordinare AGA. La adunarea generala au partici- pat doar 20 de actionari ce insumau 18% din detineri de capital social al societatii. Astfel, a doua convocare a sedintei va avea loc astazi, 27 noiembrie, la ora 10. (Sursa: comunicat companie)
  • Francesco Starace, directorul general Enel, a declarat ca entitatea nu a luat o decizie cu privire la o posibila vanzare a operati- unilor din Romania. Dupa spusele acestuia o eventuala hotarare va fi luata in functie de evolutia pietei. Astfel, cel mai mare grup de utilitati din Europa, urmeaza sa investeasca aproximativ 13 mld. EUR in proiecte de tranzitie energetica. (Sursa: zf.ro)
  • Producatorul auto Audi urmeaza sa renunte la 9,500 din 61,000 de locuri de munca disponibile in Germania, pana in 2025, pen- tru a-si reduce costurile si a putea investi mai mult in dezvoltarea modelelor electrice. Reducerea costurilor cu 6 mld. EUR ar putea fi obtinuta prin programele de pensionare anticipata, desi strategia de producere a mai multor modele electrice ar putea duce la crearea de pana la 2,000 de noi locuri de munca, potrivit declaratiilor companiei. (Sursa: BBC.com)
  • In cadrul unei postari pe Twitter, CEO-ul companiei, Elon Musk a anuntat ca au ajuns la 250 mii de pre-comenzi pentru modelul de camioneta electrica, Cybertruck. In ciuda postarilor CEO-ului companiei, Tesla nu a confirmat oficial niciun numar de pre-comenzi. Valoarea depozitului de 100 USD, este semnificativ mai mica decat cea de 1,000 USD din 2016 ceruta pentru Modelul 3, Tesla inregistrand 325 mii de comenzi pentru acest model in prima saptamana dupa lansare. (Sursa: Reuters.com)
  • Un nou model Lincoln electric, ce urmeaza sa fie lansat in 2022, ar putea fi primul model al companiei Ford Motor Co ce va uti- liza un sasiu electric dezvoltat de start-upul Rivian. Noul model SUV Lincoln ar putea concura cu modelul R1S al Rivian, ce va incepe productia la inceputul anului 2021 si va avea un pret de pornire de 72,500 USD. (Sursa: Reuters.com)
  • Conform surselor CNBC, Facebook ar fi fost o alta parte care a licitat pentru Fitbit, fiind partea A. Potrivit unui document SEC, partea A ar fi influentat cresterea valoarea acordului pana la 2.1 mld. USD. Castigatorul licitatiei este Google, ce va plati 7.35 USD/actiune pentru Fitbit, tranzactia urmand sa fie incheiata in 2020. (Sursa: SeekingAlpha.com)
  • Tribunalul Bucuresti a admis actiunea formulata de catre firma de constructii, Impact Developer & Contractor S.A., in contradic- toriu cu Statul Roman prin Ministerul Finantelor Publice si Municipiul Bucuresti in ceea ce priveste dreptul de proprietate asu- pra unui teren in suprafata de 258.925 mp (in acte). Astfel, se constata existenta dreptului de proprietate asupra terenului deti- nut de firma Impact. (Sursa: comunicat companie)
  • Grupul Dent Estet, in cadrul caruia MedLife este actionar majoritar, a inregistrat o cifra de afaceri de 46 mil. RON in primele noua luni ale anului. Astfel, liderul pietei de medicina dentara din Romania, a marcat o crestere de 34% fata de perioada sim- ilara a anului anterior, depasind de aproximativ doua ori estimarile facute de companie. De asemenea, numarul pacientilor noi si numarul de vizite in clinica a crescut cu 24%, respectiv 20%. (Sursa: comunicat companie)
  • Actiunile grupului Alibaba pe bursa de la Hong Kong au inregistrat un debut solid astazi, acestea tranzactionandu-se la o valoa- re cu 6.9% mai mare decat pretul de emisiune si la un nivel usor mai ridicat decat cotatia de la New York. Astfel, compania a reusit sa stranga cel putin 11.3 mld. USD din aceasta listare secundara, considerata a fi un vot de incredere pentru viitorul fi- nanciar al Hong Kong-ului pe fondul celor 6 luni de proteste violente antiguvernamentale. Compania ar putea atinge suma de 12.9 mld. USD daca isi va exercita in termen de 30 de zile optiunea de supraalocare. (Sursa: reuters.com)
  • Compania americana HPE, rezultata in urma separarii gigantului HP in HP Inc. si Hewlett Packard Entreprise, a raportat ieri veni- turi trimestriale sub asteptari, in scadere cu 9.2%, rezultatele fiind influentate de scaderea cererii pentru servere si cresterea costurilor de stocare. Cotatia actiunilor HPE a scazut cu peste 4% in tranzactionarea after-hours. Vanzarile aferente produselor de stocare si reteaua de centre de date au scazut cu 10.5%, in timp ce vanzarile produsele destinate retelei wireless cu 6.5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In schimb, compania a raportat un profit net trimestrial per actiune de 0.49 USD, peste asteptarile de 0.46 USD. (Sursa: Reuters.com)
  • Ieri, autoritatile londoneze au anuntat decizia de a nu reinnoi licenta Uber la finalul celor doua luni de proba. Anuntul a fost facut dupa ce autoritatile au descoperit ca au existat aprox. 14,000 de calatorii frauduloase si cazuri in care soferii suspendati sau concediati au continuat sa presteze serviciul utilizand alt cont. (Sursa: bbc.com)
  • Companiile Fiat Chrysler si producatorul Peugeot – PSA le-au comunicat angajatiilor ca ar urma sa semneze un acord privind fuziunea dintre acestea in urmatoarele saptamani. In cadrul comunicarilor interne, cele doua companii si-au anuntat angajatii ca peste 50 de persoane sunt implicate in proces, in cadrul a 9 grupuri de lucru. (Sursa: Reuters.com)
  • Ieri, General Electric a anuntat noul CFO si Senior VP al companiei, pe Carolina Dybeck Happe, actual CFO si VP Executiv al A.P. Moller-Maersk, specializata in domeniul logisticii. Decizia este efectiva de la inceputul anului 2020, in timp ce actualul CFO GE, Jamie Miller va parasi compania in urma perioadei de tranzitie. (Sursa: SeekingAlpha, comunicat companie)
  • Rompetrol Rafinare, companie membra a KMG International, a inregistrat cresteri constante ale productiei de combustibil des- tinat aviatiei civile si militare. Astfel, in ultimii 12 ani, volumele produse la rafinaria Petromidia si vandute in Romania si in regi- une s-au triplat, de la 95,000 tone la 317,000 tone, anul trecut. Din cantitatile totale, mai mult de 80% sunt livrate catre opera- torii din aeroporturile din Romania, iar restul merg la export catre tari precum Moldova, Georgia, Bulgaria si Azerbaijan. (Sursa: comunicat companie)
  • In perioada 16-17 septembrie 2019, Patria Bank a derulat si incheiat cu succes o oferta pentru vanzarea unui numar de 10,000 de obligatiuni subordonate in valoare de 5 mil. EUR. Urmatoarea etapa este reprezentata de listarea obligatiunilor emise de Patria Bank, pe Segmentul Principal al Bursei de Valori Bucuresti, pe data de 27 noiembrie 2019. (Sursa: comunicat companie)
  • Vineri, 22 noiembrie, au avut loc mai multe tranzactii de actiuni in cadrul companiei Carbochim S.A. Astfel, entitatea Carbo Europe S.R.L., anterior detinatoare a 26.85% din capitalul social al Carbochim S.A., a achizitionat partile de 25.12%, de 12.53%, respectiv 3.86% a trei actionari importanti, persoane fizice, totalizand astfel o detinere de 68.37% din capitalul social al firmei. (Sursa: comunicat companie)
  • Vineri, Amazon.com a intentat un proces in cadrul unei curtii de judecata federala pentru a contesta decizia Departamentului de Aparare SUA de a atribui contractul de cloud companiei rivale Microsoft Corp. Contractul in discutie este evaluat la suma de 10 mld. USD. (Sursa: Reuters.com)
  • Vineri, in cadrul unui eveniment intern la fabrica din Renton, Washington, Boeing a lansat noul model de aeronava 737 Max 10, fiind ultimul model din seria 737 lansata in 1965. Modelul nou va concura cu A320neo, produs de Airbus si se asteapta ca pri- mul zbor sa fie in 2020, dupa o serie de verificari de sistem si teste de motor. (Sursa: Fortune.com)
  • In cadrul unei postari pe platforma de socializare Twitter, CEO-ul companiei Tesla, Elon Musk ar fi declarat ca deja au inregistrat 200,000 de comenzi pentru noua camioneta electrica, Cybertruck, la 3 zile dupa lansare. Intr-o postare anterioara, Musk a anuntat ca au atins 146,000 de precomenzi, iar duminica a postat comentariul citand “200K”. Pentru a rezerva in vederea unei comenzi de Cybertruck, cu un pret de inceput de 39,900 USD, un potential client trebuie sa plateasca 100 USD. In cadrul sedin- tei de tranzactionare de vineri, actiunile TSLA au scazut cu peste 6%. (Sursa: Reuters.com)
  • Producatorul de bijuterii american, Tiffany & Co. a ajuns la un acord cu grupul francez LVMH, compania Americana urmand sa fie preluata pentru suma de 16.2 mld. USD, la un pret de 135 USD/actiune. Cotatia actiunilor TIF a fost de 125.512 USD la inchiderea sedintei de tranzactionare de vineri. (Sursa: Reuters.com)
  • Conform declaratiilor de duminica, Novartis va cumpara compania americana de biotehnologiie, The Medicines Co, pentru aprox. 9.7 mld. USD. Compania doreste diversificarea medicamentelor impotriva bolilor cardiovasculare. Novartis ofera 85 USD/actiune, o prima de cca. 24% peste pretul de inchidere, din 22 noiembrie, de 68.55 USD. (Sursa: Reuters.com)

Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.