Smarter_way_USA

Pariază acum pe turul 2 al Alegerilor Prezidențiale cu 500RON EXTRA de bun venit!

Președintele României, Klaus Iohannis a obținut cel mai mare scor la votul de duminică, urmat de fostul premier al României, Viorica Dăncilă.

Chiar dacă Biroul Electoral Central nu a anunțat încă rezultatele finale ale acestor alegeri, casele de pariuri nu au ezistat să le ofere clienților lor, oportunitatea de a paria pe această finală mult așteptată.

Cotele sunt următoarele: Klaus Iohannis (1,02) vs Viorica Dăncilă (10). Puteti plasa pariurile accesand acest link!

Duminică, 24 noiembrie, are loc turul secund al alegerilor prezidențiale, acolo unde Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se luptă pentru fotoliul de președinte al României. Așa cum vă menționam și în ACEST ARTICOL, Iohannis pornește ca mare favorit cu o cotă de doar 1.05, în timp ce un pariu câștigător pe reprezentanta PSD vă aduce un câștig de 8.50 ori mai mare decât suma investită.

Între timp, efortuna.ro a introdus în ofertă și alte pariuri pe alegerile de duminică pe care le vom prezenta mai jos. Pariurile sunt accesibile în secțiunea Politică – Alegeri prezidentiale Romania 2019.

Pariază acum pe Alegerile Prezidențiale cu 500RON EXTRA de bun venit!

COTE OVER / UNDER PE PROCENTUL DE VOTURI

Au trecut de mult vremurile în care puteai paria pe over / under doar la fotbal, baschet și alte câteva sporturi. Acum o poți face inclusiv pe alegerile de duminică! Astfel, poți paria pe procentajul de voturi pe care le vor obține cei doi candidați. De exemplu, Iohannis a primit o cotă de 1.60 pentru ”sub 65.5%”, și 2.06 pentru ”peste 65.5%”. De partea cealaltă, Dăncilă este cotată cu 1.85 atât pentru ”over 35.5%”, cât și pentru ”under 35.5%”. Dar Fortuna Bet oferă și alte linii mai dezechilibrate, astfel încât vei găsi pariuri over / under chiar și la cote de 1.25.

Aceste pariuri se referă la procentul cumulat în România și diasporă, dar dacă vrei să pariezi separat doar pe una dintre cele două variante, atunci trebuie să știi că Fortuna Bet are și astfel de pariuri în ofertă!

ALEGERI PREZIDENȚIALE ROMÂNIA 2019 – PREZENȚA LA VOT

Poți paria atât pe prezența totală la vot, cât și doar pentru cea din România sau din diasporă. De exemplu, pentru o prezență totală mai mare de 54.5% este oferită o cotă de 1.75, iar pentru o prezență mai mică decât această valoare, cota este de 1.95. Pentru oferta completă vă recomandăm să accesați acum efortuna.ro!

Și cel mai important lucru, nu uitați să ieșiți la vot indiferent de preferințele politice! Doar așa puteți face o diferență!

Pariază acum pe Alegerile Prezidențiale cu 500RON EXTRA de bun venit!

ATENȚIE! Victor Ponta a pierdut cu cota lui Klaus Iohannis de acum!

Dacă ne uităm pe cotele de pariuri de la ultimele alegeri prezidențiale din România, cele din 2014, ele spun multe! În cel de-al doilea tur pentru alegerea președintelui în 2014, Victor Ponta primea o cotă asemănătoare cu cea a lui Klaus Iohannis din acest moment.

Atunci, Ponta avea cota 1,10 să devină președintele României, față de 1,07 cât primește astăzi reprezentatul PNL. Dar… a pierdut!

Traian Băsescu i-a luat fața lui Mircea Geoană

În 2009, ne amintim că Mircea Geoană a fost președinte doar pentru o noapte, dar casele de pariuri nu-l dădeau pe el favorit înaintea celui de-al doilea tur de scrutin. În urmă cu 10 ani, în 2009, specialiștii în cote au mers în bătălia finală pe Traian Băsescu și i-au dat acestuia cota 1,85 pentru asigurarea celui de-al doilea mandat de președinte. Mircea Geoană primise în acel moment din partea caselor de pariuri cota 2,10!

Așadar, pentru a plasa pariurile pe această mult așteptată finală, accesați acest link și vă urez mult succes!


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

74% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.