Care sunt soluțiile financiare la care poți apela în situații urgente?

Chiar dacă ești o persoană foarte calculată, care își poate administra cu succes veniturile lunare, există posibilitatea să ai la un moment dat nevoie de bani urgent. Fie că este vorba despre o intervenție medicală, o situație neprevăzută sau poate chiar o oportunitate de investiție, cea mai uzuală rezolvare pe care o ai, sunt banii.

Din păcate, atunci când apar situații neprevăzute, puțini sunt cei care au sume de bani suficient de mari pentru a le rezolva, motiv pentru care apelează la diverse soluții externe.

Există mai multe variante: credite online rapide, împrumuturi de la prieteni, vânzarea unor bunuri, etc. Atunci când apelezi la oricare dintre variante, însă, trebuie să te asiguri că este cea care îți aduce cele mai multe avantaje.

Creditele online rapide

În ultimii ani, s-au dezvoltat destul de mult instituțiile financiare nebancare care oferă credite online rapide. Practic, dacă ai un venit stabil, în doar câteva zeci de minute poți avea banii de care ai nevoie în cont. Valabil în cazul oricărui tip de împrumut, este recomandat să îți faci calculele cu cea mai mare atenție înainte de a aplica pentru a ști cu exactitate suma pe care o poți obține și o poți returna fără a avea parte de surprize neplăcute.

Un credit online rapid este o soluție excelentă, atât timp cât banii pe care îi accesezi au o destinație clară și ai garanția faptului că îi poți restitui într-un timp cât mai scurt. Dacă ai nevoie de bani pentru diverse achiziții cum ar fi telefoanele, renovarea sau mobilierul din casă, o soluție sunt chiar aceste credite rapide care se acordă imediat și îți oferă posibilitatea să achiziționezi produsele dorite într-un timp cât mai scurt.

Împrumuturi de la prieteni și familie 

Este o soluție adoptată de foarte mulți oameni și este foarte eficientă. De regulă, marele avantaj al unui astfel de împrumut este faptul că nu are niciun cost suplimentar, însă de fiecare dată te simți jenat chiar dacă te adresezi la cea mai apropiată persoană, poți fi refuzat pentru că cealaltă persoană nu dispune de o sumă suplimentară de bani, iar datoria morală față de persoana de la care iei banii îți poate afecta relații.

Vinzi un bun 

În ultimă instanță, pentru a obține banii de care ai nevoie poți să vinzi un bun. Problema la această soluție este găsirea unui client. De cele mai multe ori, pentru a putea vinde rapid un bun trebuie să oferi un preț foarte mic, ceea ce poate însemna o pierdere mai mare de bani decât accesarea unui credit online.

Dintre toate soluțiile, așadar, cea mai simplă este cea a unui credit rapid. Înainte de a-l solicita însă, asigură-te că citești toți termenii impuși de instituția de la care îl iei, calculează-ți cu foarte mare atenție cheltuielile și vorbește cu consultanții financiari care îți oferă creditul pentru a găsi cea mai bună variantă de rambursare.

Un credit rapid poate să fie cel mai mare ajutor, atât timp cât respecți toți termenii de rambursare, însă trebuie să fie precedat de un calcul cât mai exact înainte de a aplica, ceea ce te ajuta să ai o imagine cât mai clară a situației financiare din viitorul apropiat.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.