Smarter_way_USA

Cu un credit pentru bunuri poți achiziționa unul dintre cele mai bune laptopuri!

Ştim că ai vrea un telefon nou, un televior mai mare, electrocasnice noi și performante pentru bucătărie sau poate un laptop mai bun pentru că vrei să începi proiecte la care vei lucra zi și noapte.

Nu mai e nevoie să aștepți luni de zile sau poate chiar un an, doi sau următoarele reduceri pentru a putea obține ce îți dorești. Cu credite online rapide obții banii direct în contul tău, iar tu poți achita direct online, pentru că nu mai ai grija banilor.

Cum să îți iei un laptop în rate?

E destul de dificil cu un venit mediu să reușești să strângi suma necesară pentru un laptop performant, care să întrunească condițiile de care tu ai avea nevoie pentru a-ți desfășura actvitate în cel mai profesionist mod. Asa ca, solutia cea mai rapidă, convenabilă și accesibilă este un credit pentru bunuri. Achiziționarea unui laptop în rate nu trebuie să te sperie. Sunt foarte multe persoane în această situație, pentru că prețul unui laptop este destul de ridicat.

În primul rând gândește-te la ce anume vrei să foloseşti laptopul şi apoi analizează ofertele disponibile în funcţie de specificaţiile tehnice, design şi de informaţiile importante pe care le poţi afla din review-uri.

Uite câteva criterii pe care trebuie să le iei în calcul la achiziţionarea unui laptop: diagonala ecranului, dotările tehnice ce țin de procesor, placă video, memorie RAM si HDD, autonomia, sistemul de operare și nu în cele din urmă, designul.

Cele mai bune laptopuri competitive de pe piata:

Pentru că nu este ușor să te oprești asupra unui model din cele mai bune laptopuri de pe piață, venim în ajutorul tău și să îți prezentăm cele mai bune modele pentru tine.

Modelul ASUS R510DP-XX118D este un laptop performant cu o configuratie hardware de inalta calitate. Dispune de o memorie DDR3 cu o capacitate de 4GB, iar Hard Disk-ul are o capacitate de stocare de 1TB. Are un design simplu, are dimensiuni reduse cee ace îl face foarte ușor de manevrat și de transportat, iar display-ul este un LED cu diagonala de 15,6 inch si rezolutie 1366 x 768 pixeli.

Lenovo Ideapad G5070 se regăsește în top 3 cele mai bune laptopuri, cu raport preț/calitate foarte bun. Designul este ergonomic si permite o manevrare facila. Memoria RAM este de tipul DDR si are o capacitate de 4GB, iar HDD-ul permite stocarea a 1TB de date si informatie, concurand la acest capitol cu modele mult mai costisitoare.

Toshiba Satellite C50-B-15J, un model cu un sistem ce incorporeaza un procesor Intel Pentium Quad-Core cu 4 nuclee si o frecventa de 2160 MHz, lucru care îl face foarte performant, ca viteza de procesare, intră în top cele mai bune laptopuri în 2019, cu un preț foarte avantajos. Designul este ultra-fin, elegant, cu un finisaj texturat și cu manevrabilitate crescuta, datorită dimensiunilor si greutatii reduse.

Nu ne rămâne altceva de făcut decât să-ţi dorim spor la cumpărături și sperăm să faci alegerea inspirată potrivită nevoilor tale!


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.