Smarter_way_USA

Cele mai frumoase plaje din Europa, recomandate de TripAdvisor

TripAdvisor a realizat un clasament cu cele mai frumoase plaje din Europa. In top sunt incluse atat plaje mai salbatice, pentru cei are vor sa se izoleze de lume, pana la plaje expuse, care atrag mii de turisti in fiecare an. Daca ai nevoie de cateva sugestii, iata recomandarile TripAdvisor.

Plaja La Concha

La Concha din San Sebastian, Spania, este una dintre cele mai cunoscute plaje urbane din Europa, iar anul acesta, Trip Advisor a desemnat-o cea mai frumoasa plaja din Europa. Plaja are putin peste un kilometru lungime si o latime de maxim 50 de metri. Plaja este inchisa in Golful La Concha, motiv pentru care apa este linistita, numai buna pentru un inot de relaxare.

Foto: Shutterstock.com

San Sebastian este o statiune de pe coasta Oceanului Atlantic, in nordul Spaniei. In vreme ce multi turisti ajung in San Sebastian pentru plaja, arta si fiesta, orasul are alte resurse pentru care merita vizitat: mancare si bautura. Centru vechi din San Sebastian este intesat de baruri si restaurante, iar zona moderna a orasului este impanzita de cafenele.

Cea mai buna perioada in care sa mergi in San Sebastian este intre iunie si septembrie.

Spiaggia dei Conigli

Spiaggia dei Conigli inseamna Plaja iepurilor si se afla pe insula Lampedusa, in Sicilia. Dupa ce in 2013, Trip Advisor a desemnat-o cea mai frumoasa plaja din lume, in 2019, o urca din nou in clasament, insa de data asta pe locul doi.

Foto: Shutterstock.com

Spiaggia dei Conigli din Lampedusa este un loc in care nu ajung foarte multi turisti, fiind situat intr-o zona izolata, mai greu accesibila.

Lampedusa este cea mai mare dintre Insulele Pelagie si se intinde intre Malta si Tunisia. Peisajul este arid, iar singura sursa de apa proaspata provine de la ploi. In timpul sezonului estival, companiile aeriene au mai multe zboruri la preturi accesibile, care leaga Lampedusa de cele mai importante orase din Italia. Pe insula se poate ajunge si cu feribotul, din Sicilia.

Turistii care ajung in Lampedusa, si in mod special pe plaja Spiagiia dei Conigli, sunt atrasi de nisipul alb, apa cristalina si linistita, dar si de posibilitatea de a face scuba diving.

Cea mai buna perioada in care sa mergi in San Sebastian este intre mai si septembrie.

Plaja Falesia

Plaja Falesia se afla in micul oras pescaresc Olhos de Agua din Portugalia, un loc in care turistii vor descoperi farmecul autentic mediteraneean.

Foto: Shutterstock.com

Plaja Falesia este una dintre cele mai intinse din Portugalia, avand o lungine de circa sase kilometri. Plaja este unica datorita contrastului dintre stancile rosiatice care predominca peisajul si nisipul auriu.

Cea mai buna perioada in care sa mergi in San Sebastian este intre aprilie si octombrie.

Playa de Ses Illetes

Playa de Ses Illetes se afla in Formentera, Spania, si este un loc ideal pentru pasionatii de scufunari, dar si pentru turistii care vor, pur si simplu, sa se bucure de soare si valuri.

Foto: Shutterstock.com

Ca sa ajungi in Formentera trebuie sa ateriezi pe aeroportul din Ibiza, insa daca esti tentat sa ramai in Ibiza, trebuie sa stii ca vacanta in Formentera este complet diferita de atmosfera de petrecere din Ibiza. Din Ibiza in Formentera se ajunge cu feribotul, iar la destinatie vei descoperi o insula linistita si curata, cu peisaje unice, spectaculoase.

Laguna Balos

Laguna Balos se afla in Kissamos, un oras grecesc care in ciuda popularitatii sale isi pastreaza autenticitatea, nefiind afectat de turistii care il viziteaza cu miile in fiecare an.

Foto: Shutterstock.com

Laguna Balos este renumita pentru apa in culori exotice, nisipul alb, frumusetea naturala, dar si pentru peisajul salbatic. Din loc in loc, nisipul are nuante de roz datorita scoicilor pisate. Dincole de stanci, apa este mai rece si adanca, ideala pentru pasionatii de snorkeling.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.