Smarter_way_USA

Alexandru Cumpănașu anunță că va candida la alegerile prezidențiale din noiembrie: “O fac cu un singur scop, să rad clanurile interlope”

Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre fetele dispărute în Caracal, a anunțat, joi seară, că începe să strângă semnăturile necesare pentru a se înscrie la alegerile prezidențiale din noiembrie, deși până în acest moment nega că ar intenționa să facă acest pas.

„Va intreb pe voi: este cazul sa candidez la presedintia Romaniei? Este o intrebare foarte importanta pe care v-o adresez si am nevoie de sfatul dumneavoastra. Pentru cei care considera ca DA, vreau sa va spun ca timpul este extrem de scurt si este aproape imposibil. Spre satisfactia unor nemernici care astazi isi freaca mainile!

(…) De aceea eu cred ca un om care vrea sa candideze la functia de presedinte si care nu vrea sprijinul partidul, si o spun clar, daca voi face asta nu vreau sprijinul lor, nu vreau sa le fiu dator, are parte si de dezavantaje. De aceea, pentru ca vad ca majoritatea dintre dumneavoastra spuneti ca este bine sa fac lucrul asta, as vrea sa ma conving ca este ceea ce trebuie, motiv pentru care, impreuna cu dumneavoastra, in zilele urmatoare, am sa fac acest exercitiu. Am sa incerc sa vad cate semnaturi putem strange, cati oameni vor sa lupte impotriva acestei cangrene sociale, cati oameni vor o Romanie fara clanuri. Fac un apel la dumneavoastra sa luam decizia impreuna dupa acest exercitiu. Pentru ca daca nu avem o sansa, trebuie sa stim de la inceput!

(…) Daca incep aceasta batalie si sa ajung acolo o fac cu un singur scop, sa rad clanurile interlope. Niciun candidat nu are scop sau viziune, niciunul nu este preocupat de clanurile astea. Presedintele are serviciile de informatii in subordine, este inacceptabil sa nu le folosesti. Este inacceptabil sa nu razi din temelii clanurile interlope.

(…) Eu cred ca Romania are nevoie de un presedinte care sa distruga aceste clanuri, sa faca din aceasta tara o tara fara niciun fel de abuz”, a afirmat Cumpănașu, într-un live pe Facebook.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
One thought on “Alexandru Cumpănașu anunță că va candida la alegerile prezidențiale din noiembrie: “O fac cu un singur scop, să rad clanurile interlope”

  1. adhan

    Atunci schimba-ti numele in Alimanescu , Sapte Cai , Haiducul Pintea ,Vlad Tepes Redivivus ori ceva similar ! Hm ! Puteam sa jur ca aici se va ajunge ! Ceva,ceva trebuie sa-i iasa din toata zbaterea dezlantuita de leader al cruciadei instantanee impotriva tuturor . Totul pe un fond emotional real si din pacate foarte dureros . Totusi ,eu sunt deosebit de curios daca acest individ vocal ar fi facut exact aceleasi afirmatii si ar fi procedat exact la fel daca N-AR fi fost vorba de o pierdere din propria familie ?! Pana la data tragicelor disparitii mediatizate s-au petrecut poate zeci sau sute de cazuri similare . Unde a fost verva vivace a potentialului “catindat”? Si apropo,chestii de genul ” n-am stiut , nu m-as fi gandit … ” nu mai tin ! Toata lumea are mai mult sau mai putine cunostiinte despre diverse cazuri “ciudate ” despre care nu se prea discuta sau sunt rapid supresate mediatic . De ce n-a “murit nimeni cu ei de gat ” pana acum ?! Si cum se face ca pana acu’ cativa ani ,politistii erau cei mai de incredere parteneri ai justitiarului iar in prezent ,alaturi de alti manipulatori si aplicatori ai legilor – de genul procurori , judecatori , medico-legali ,etc – sunt chintesenta raului national ?!
    Eu zic ca dacă putem fi un pic mai seriosi ,mai stricti , mai selectivi, mai atenti – cu alte cuvinte mai constienți asupra stării noastre ,dar și a ceea ce se întîmpla în jurul nostru – atunci prezența unor “void venturers” de tipul acestuia ,cu pretenții la cea mai înalta funcție in stat nu ar mai fi posibilă , așa cum n-ar mai fi posibile/s-ar reduce drastic si circumstanțele care au dus la creerea unor asemenea premize. Dar , suntem o țară liberă,plina de posibilități ,nu-i asa ?…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.