Smarter_way_USA

Vrei să investești în industria de Gaming? Descarcă ghid-ul gratuit de investiții în industria de eSports

Odată cu apariția canabisului și a blockchain-ului, investitorii caută următorul lucru important, iar unii spun că e sectorul de gaming si esports.

Esports – sau sporturile electronice – implică jocuri de noroc competitive cu computere sau console. Doi sau mai mulți jucători concurează în bătălii online multiplayer până când un câștigător este desemnat.

Descoperă noul GHID de investitii în sectorul de Gaming & eSports ce cuprinde următoarele:

  • Motivele pentru care această industrie merită atenția investitorilor
  • Cifrele din spatele acesteia
  • Modalitățile de a investi în acest sector
  • Diferențele dintre Acțiuni, CFD-uri și USGAME CFD
  • Modalitatea de a realiza prima tranzacție pe platforma de tranzacționare xStation

DESCARCĂ GHIDUL GRATUIT

Fanii se pot regăsi în aceste evenimente competitive prin intermediul serviciului de streaming de jocuri Twitch, care are 140 de milioane de utilizatori unici în fiecare lună, iar telespectatorii se întorc tot mai des pentru a viziona programe live de esporturi.

Având în vedere acest entuziasm, mulți investitori caută modalități de a se implica în esporturi. În timp ce spațiul se deschide, există deja metode diverse pentru a investi prin acțiunile tranzacționate la bursă și fondurile tranzacționate la bursă (ETF), două dintre cele mai simple modalități de a câștiga bani pe această piață interesantă.

Puteți atinge această piață în creștere, păstrând o evidență a următoarelor acțiuni.

Compania de software de divertisment global de la Zacks Rank # 2 (Buy) oferă jocuri, conținut și servicii online pentru console conectate la Internet, calculatoare personale, telefoane mobile și tablete. Ea are un VGM Scoreof B. Acesta provine dintr-o industrie de top Zacks (top 19%).

Compania Zacks Rank # 3 (Hold) oferă servicii online. Compania oferă servicii interactive de difuzare video care include eSports, muzică, reality show și multe altele. HUYA are sediul în Guangzhou, China. Ea are un scor VGM de C și face parte dintr-o industrie de top Zacks (top 13%).

Activision Blizzard este cea mai de succes companie de divertisment interactivă din lume. Stocul are un Zacks Rank # 3. Ea are un scor VGM de C. Acesta aparține unei industrii de top Zacks (top 19%).

Compania Zacks Rank # 3 este un dezvoltator, editor și comerciant de divertisment interactiv pentru consumatori din întreaga lume. Acesta aparține industriei Zacks de top (top 19%). Are un scor VGM de D.

Sea Limited este un furnizor de servicii Internet. Acesta oferă divertisment digital, e-Commerce și servicii financiare digitale cunoscute sub numele de Garena, Shopee și AirPay. Deși are un scor VGM de la D, stocul provine de la o industrie Zacks de top (40%) și din sectorul Zacks (44%).

Investiți în esporturi: Acțiuni ale companiilor de Gaming & eSports

Primul și probabil cel mai evident loc pentru a începe atunci când investiți în esporturi este cu acțiuni cotate la bursă. Industria de esporturi include deja jucători mari, cum ar fi Amazon (NASDAQ: AMZN), care a izbucnit pe scena jocurilor de noroc atunci când a achiziționat-o pe Twitch în 2014 pentru 970 de milioane de dolari.

Deși o companie ca Amazon nu oferă o expunere pură la esporturi, nu oferă stabilitate. Companiile majore ca aceasta ar putea fi o investiție bună pentru cei care sunt noi în spațiul esporturilor și caută o modalitate stabilă de a avea acces la lumea din ce în ce mai mare a jocurilor video competitive.

Desigur, alții preferă să investească la o scară mai mică, iar noi opțiuni de esporturi apar mereu – de exemplu, Enthusiast Gaming Holdings (TSXV: EGLX) și-a încheiat IPO-ul în octombrie 2018.

Ca și în orice piață, companiile mai vechi au în general o volatilitate sporită. Dar acest lucru poate aduce și potențialul de revenire majoră a investițiilor pentru cei care intră la parter. Depinde de investitorii individuali să evalueze ce oportunități de investiții sunt confortabile profitând de acestea.

Investiți în esporturi: acțiuni legate de Esports

În timp ce stocurile esport sunt o alegere solidă de investiții, este important să ne amintim amploarea pieței.

Pentru a pune amploarea industriei de jocuri de noroc în context, peste 155 milioane de premii au fost premiate anul trecut în aproape 3.500 de turnee esportate. Cele mai bune jocuri din premii acordate au fost: Dota 2, Counter-Strike: Ofensiva Globală, Liga Legendelor, StarCraft 2 și Fortnite.

2018 a fost echipa de esporturi de top Team Liquid, o organizație profesionistă de jocuri formată din 60 de sportivi de calibru de campioni – membrii săi au adus anul trecut peste 25 milioane de dolari.

Ce înseamnă asta? Puneți pur și simplu, în timp ce esporturile se încep să decoleze pe măsură ce spectatorii de jocuri video continuă să se regăsească, așa sunt și piețele afiliate – de exemplu, companiile care dezvoltă și comercializează produse legate de jocuri au potențialul de a obține recompense majore.

NVIDIA (NASDAQ: NVDA), care face cipurile de computer considerate “standardul de aur în jocuri”, este un exemplu, cu un procent de 86% dintre jucători care utilizează chips-urile.

Există, de asemenea, hardware-ul de luat în considerare, inclusiv lucruri cum ar fi căști, șoareci, tastaturi de jocuri și console. Din acest motiv, companii cum ar fi Microsoft (NASDAQ: MSFT) și Logitech International (NASDAQ: LOGI) ar putea fi, de asemenea, oportunități de a profita de popularitatea crescândă a esporturilor.

Investiți în esporturi: ETF-uri

Din moment ce esportul este încă într-o oarecare măsură, încă nu există jocuri ETF-uri de tip pure. Cu toate acestea, dacă sunteți încă în căutarea unor expuneri și ați prefera să mergeți pe traseul ETF, jocul Video ET Tech (NYSE: GAMR) este o opțiune de luat în considerare.

Trebuie remarcat faptul că raportul său de cheltuieli este puțin ridicat la 0,82%. Și din nou, cele mai multe dintre cele 68 de exploatații ale sale sunt legate de tehnologie, dar nu și companiile cu venituri reduse. Deci, dacă doriți să vă înotați degetele în piscină, spre deosebire de scufundări, aceasta ar putea fi o opțiune viabilă.

Descoperă noul GHID de investitii în sectorul de Gaming & eSports ce cuprinde următoarele:

  • Motivele pentru care această industrie merită atenția investitorilor
  • Cifrele din spatele acesteia
  • Modalitățile de a investi în acest sector
  • Diferențele dintre Acțiuni, CFD-uri și USGAME CFD
  • Modalitatea de a realiza prima tranzacție pe platforma de tranzacționare xStation

DESCARCĂ GHIDUL GRATUIT

În concluzie, indiferent dacă alegeți acțiuni tranzacționate la bursă, acțiuni legate de esporturi sau ETF-uri, există o mulțime de oportunități de a obține expunere pe această piață interesantă și în plină dezvoltare.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.