Smarter_way_USA

Prețul Bitcoin ar putea atinge 20.000 de dolari în 2 săptămâni – $100K în acest an, potrivit analiștilor

Pretul Bitcoin (BTC) s-ar putea sa atinga nivelul maxim atins in decembrie 2017 de 20.000 de dolari in urmatoarele 2 saptamani – si ar putea atinge 50.000 de dolari sau 100.000 de dolari pana la sfarsitul anului, potrivit analistului Simon Peters de la compania de brokeraj eToro pe 26 iunie.

Simon Peters spune ca a fost nevoie de 7-14 zile pentru ca Bitcoin (BTC) să ajungă la pretul record de 20.000 de dolari, când a fost ultima oară la 11.800 $. El a avertizat că predicția sa pe termen scurt se bazează pe presupunerea că Bitcoin își menține traiectoria parabolică actuală.

Simon Peters crede că acest raliu este diferit de cele din trecut, deoarece nu a fost însoțit de o creștere a căutărilor pe Google pentru “buy bitcoin” – ceea ce indică faptul că capitalul care intră in piață provine de la instituții și investitori care și-au parcat fondurile înainte în plasamente mai stabile.

Dacă creșterea este durabilă, Peters a adăugat:

“Cu numărul de poziții de vânzare care se plasează pe piață, este posibil să vedem o corecție foarte curând. Bitcoin continuă să rămână pe drumul cel bun pentru a închide prima jumătate a anului pe o notă extrem de pozitivă. Am putea vedea pretul unui Bitcoin atingand 50.000 de dolari sau chiar 100.000 de dolari anul acesta.”

Analistul a subliniat că creșterea Bitcoin (BTC) este în detrimentul celorlalte cryptomonede, unele dintre ele fiind “smulse”, în timp ce se distrug la minime semnificative.

Progresul parabolic al lui Bitcoin a continuat să depășească 12.000 de dolari pe 26 iunie – fiind prima dată când moneda virtuală a lovit această cifră în mai mult de un an.

Datele de la CoinMarketCap sugerează, de asemenea, că Bitcoin (BTC) a depășit, pentru prima dată, din aprilie 2017, dominarea pe piață cu 60%, cu o capitalizare de 226 miliarde de dolari.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.