Smarter_way_USA

#bursapescurt – Stirile business ale zilei 4 noiembroe 2018

  • In cadrul AGA, Transgaz a aprobat cererea de distribuire a dividendelor suplimentare in valoare de 13.4 mil. RON, echivalentul a 1.14 RON/actiune. Transgaz a distribuit anul acesta dividende in valoare de 534.2 mil RON, echivalentul a 45.38 RON pe actiu- ne. (Sursa: ZF)
  • Nuclearelectrica a depasit OMV Petrom devenind cea mai performanta actiune din cadrul indicelui BET, aducand investitorilor un randament de 45.4% anul acesta. In timp ce OMV Petrom a realizat de la inceputul anului un randament de 36.9%. (Sursa: ZF)
  • TeraSteel, o subsidiara detinuta in procent de 97.95% de catre TeraPlast va elibera dividende de 12.5 mil. RON. TeraSteel a in- registrat o crestere de 43% a cifrei de afaceri in primele 9 luni ale anului. TeraSteel a mai acordat anul acesta dividende in va- loare de 21 mil. RON. (Sursa: Bursa)
  • Tesla Inc (US.TSLA) planuia sa construiasca modelul Y, un SUV mai mic de la 1 iunie 2020 in Gigafactory, dar compania ar fi schimbat planurile si tinteste productia a 7,000 de masini saptamanal in Nevada pana in decembrie 2020 si 5,000 de masini model Y in fabrica Gigafactory din China pana in 2021. (Sursa: Reuters)
  • Verizon Communications Inc (US.VZ) si Samsung Electronics Co Ltd au confirmat luni ca vor lansa smarthphone-uri 5G in SUA in prima jumatate a anului 2019. Companiile urmeaza sa prezinte un prototip, utilizand tehnologia cipurilor Qualcomm in cadrul unei prezentari de saptamana aceasta. (Sursa: Reuters)
  • Actiunile GlaxoSmithKline plc (US.GSK) au scazut cu mai mult de 7% in timpul sedintei de tranzactionare de ieri, compania anuntand achizitionarea Tesaro, specialista in domeniul cancerului, pentru 5.1 mld. USD. GSK va plati 75 USD pentru o actiune a companiei Tesaro, cu o prima de 110% fata de pretul mediu din ultimele 30 de zile, preluand de asemenea datoriile compani- ei achizitionate. (Sursa: Reuters)
  • Oil Terminal urmeaza sa contracteze credite de investitii mai mari datorita politicii Guvernului de a redistribuirii 90% din profit sub forma de dividende si a necesitatii de retehnologizare, conform directorului general al companiei, Sorin Ciutureanu. (Sursa: Bursa.ro)
  • Actiunile Electrica au atins din nou valori pozitive fata de inceputul anului, cu o apreciere de 0.88% fata de pretul de la incepu- tul anului. Pretul actiunilor Electrica a atins un minim de aproximativ 9 lei in luna iulie a acestui an, ulterior pretul s-a apreciat cu aproximativ 26%, ajungand in prezent la 11.4 RON. (Sursa: ZF)
  • Joi, apreciere de pana la 10% a actiunilor NEPI Rockcastle, dupa ce in sedinta de miercuri au inregistrat o scadere de 15% pe fondul unor acuzatii de falsuri contabile. (Sursa: ZF)
  • CEO-ul Deutsche Bank (DBK) a declarat pentru un ziar german ca banca nu este in pericol de a fi preluata, in ciuda speculatiilor de pe piata. De asemenea, Christian Sewing a anuntat ca banca se apropie sa produca primul profit din ultimii 3 ani, acesta asteptandu-se ca progresul bancii sa fie reflectat in viitor in pretul actiunii. (Sursa: Reuters)
  • Tesla Inc (US.TSLA) a atins productia tinta zilnica de 1,000 de masini Model 3, conform mesajului trimis de Elon Musk angajatii- lor companiei. Desi Tesla a reusit sa atinga productia tinta, ramane de vazut daca poate mentine in continuare acest nivel al productiei. (Sursa: Reuters)
  • Volkswagen (DE.VOW) si retailerul Tesco au anuntat un parteneriat de a dezvolta statii de incarcare pentru masini electrice in Marea Britanie. Companiile planuiesc sa construiasca in urmatorii 3 ani peste 2,400 de statii de reincarcare in cadrul a 600 de magazine Tesco. (Sursa: Reuters)

Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.