De unde ne cumpărăm cauciucuride iarnă/vară?

Soferii isi cauta de cele mai multe ori anvelopele in functie de criteriul – pret. O alta modalitate de selectie poate fi reprezentata de gradul de popularitate al unei marci – cu cat este mai cunoscuta, cu atat inspira mai multa incredere.

In ceea ce priveste locul de unde sunt achizitionate anvelopele, cat de mare este atentia pe care o acorda soferii acestui aspect? Are legatura calitatea magazinului de anvelope cu calitatea pe care trebuie sa o aiba anvelopele respective?

cauciucuridirect.ro

Cu siguranta, multi soferi prefera sa achizitioneze anvelope din service-uri sau magazine de anvelope aflate fie in proximitate, fie despre care stiu ca au preturi bune sau oferte avantajoase de sezon. Dincolo de comertul clasic cu anvelope, soferii incep sa fie din ce in ce mai interesati si de comertul online, prin intermediul caruia pot achizitiona anvelope la preturi la fel de bune doar cu ajutorul catorva clickuri.

Un magazin online de anvelope vine cu o serie de avantaje importante, care nu se regasesc in decizia de cumparare de la un magazin propriu-zis. Pentru exemplificare, va recomand magazinele online autoeco.ro ; anvelomag.ro ; cauciucuridirect.ro ; altex.ro. Aici sunt adunati intr-un singur loc toti producatorii de anvelope, astfel ca soferul poate alege cauciucurile in functie de diverse criterii.

Magazine online cauciucuri de vara/iarna:
autoeco.ro ; anvelomag.ro ; cauciucuridirect.ro ; altex.ro

Sunt disponibile toate cele trei tipuri de anvelope: anvelope de vara, anvelope de iarna si anvelope all season. Anvelomag.ro mai vine cu un ajutor important pentru soferi. Pentru a alege cauciucurile potrivite pentru masina lor, este necesar mai intai sa aleaga marca masinii. Ulterior, va aparea o lista de marimi cu anvelope pentru toate modelele existente. Soferul afla marimea anvelopelor in functie de marca si modelul masinii, informatiile oferite fiind cele date de producatori pentru versiunile fabricate standard. In cazul in care masina a beneficiat de modificari de tip tuning, atunci filtrarea se va face dupa dimensiunile exacte ale cauciucurilor.

Pe site sunt afisate anvelopele si in functie de alte criterii, cum ar fi de exemplu cele mai vandute anvelope sau cele mai vizitate anvelope de pe site. Astfel, soferul poate vedea care sunt cele mai cautate si apreciate modele.

anvelomag.ro/ autoeco.ro

Achizitia online a anvelopelor este simpla si rapida. Soferul trebuie sa isi faca un cont, dupa care sa aleaga produsele pe care le doreste si sa le puna in cos. Ulterior, va finaliza comanda si va fi apelat de un operator al departamentului de call-center, cu care va pune la punct detaliile livrarii.

Anvelopele vor fi trimise prin curier la adresa mentionata de sofer, transportul fiind gratuit. Astfel, nu se percep nici un fel de taxe suplimentare, ci pretul ramane cel afisat pe site, corespunzator achizitionarii anvelopelor.

Tu de unde iti cumperi anvelope?


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.