Smarter_way_USA

Cele mai ieftine baterii externe pe care le poți cumpăra de anul acesta

O baterie externă este un accesoriu foarte util, mai ales acum, când se apropie Sărbătorile de iarnă și vine frigul. Din cauza temperaturilor scăzute, bateria de la smartphone sau tabletă se descarcă mult mai repede. În plus, dacă pleci în concediu și vrei să faci poze, e posibil ca bateria să cedeze în cele mai nepotrivite momente. De aceea, ar bine să ai la tine o baterie externă.

Poți găsi baterii externe foarte ieftine și bune, mai ales în cadrul promoției Black Friday. Sunt foarte multe magazine care oferă reduceri importante în această perioadă și ar fi păcat să nu profiți de ele, ca să-ți cumperi acest accesoriu cât se poate de util.

Iată care sunt cele mai ieftine baterii externe pe care le-ai putea găsi în cadrul promoției de Black Friday.

De la eMAG, spre exemplu, poți cumpăra o baterie cu capacitate mai mică, de 2.500 mAh, foarte ușor de transportat într-un buzunar. Este extrem de compactă și compatibilă cu aproape orice model de smartphone. Poți alege între multe modele, de la diferite branduri: iMK, Cellara sau Universal.

Desigur, recomandarea noastră este să cumperi o baterie externă cu o capacitate mai mare, pe care să o poți folosi mai mult timp, fără să fie nevoie să o reîncarci prea des.

O alegere bună o reprezintă bateriile cu o capacitate de la 4.000 mAh până la 6.000 mAh. La PCGarage ai foarte multe modele dintre care poți alege. Printre brandurile aflate la promoție de Black Friday 2018 se numără baterii externe de la Hame, Vakoss, Esperanza sau Canyon.

Dacă vrei o baterie externă pe care să o poți folosi pentru a-ți încărca telefonul aproape complet ai nevoie însă de una mai puternică. Poți găsi o baterie cu capacitate între 6.000 mAh și 10.000 mAh și nu e nevoie să scoți mulți bani din buzunar. De Black Friday vei găsi cu siguranță un model ieftin, pe care merită să-l cumperi.

În oferta Cel.ro, spre exemplu, sunt foarte multe baterii de calitate, cu prețuri convenabile. Găsești gadgeturi produse de numeroase branduri: Esperanza, Acme, Blow, Tracer sau ADATA. Aceste baterii sunt ceva mai mari și mai grele, dar le poți căra cu tine fără probleme, în rucsac sau în geantă.

Și în categoria bateriilor externe există produse premium, ceva mai scumpe, dar care merită investiția. Cu ele poți încărca simultan mai multe telefoane sau tablete și le poți folosi fără probleme o zi întreagă. Sunt bateriile cu o capacitate foarte mare, de peste 10.000 mAh, sau chiar și peste 20.000 mAh.

Iată câteva exemple pe care le poți găsi în oferta Evomag. Aici poți alege baterii externe de la Asus, Anker, ADATA și Tellur. Este adevărat că acestea costă mai mult decât bateriile cu putere mai mică, dar ai siguranța că vor rezista atât cât ai nevoie.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.