Smarter_way_USA

Ai face sacrificii fara sa stii daca acest lucru mertita?

De-a lungul timpului ne-am tot confruntat cu fel si fel de situatii. Si asta pentru ca lucrurile de cele mai multe ori se intampla fara ca noi sa avem un cuvant de spus. Probabil ca cei mai multi se gandesc la faptul ca de ei depinde sa-si schimbe soarta. Ceea ce este adevarat in linii mari. Insa se poate intampla vreun accident si se pot intampla evenimente pe care nu le putem evita.

Iar in privinta unor evenimente de genul acesta, in cazul in care nu se mai poate face nimic puteti foarte bine sa apelati la servicii funerare sector 1. Desi poate parea nepotrivit sa ne gandim la astfel de aspecte nu putem decide noi soarta acelor persoane din jurul nostru. Insa ceea ce putem face pentru ele este sa ne asiguram ca toate problemele se vor rezolva fata prea mult efort.

Bineinteles fiecare dintre noi este responsabil sa ofere celuilalt cele mai bune conditii, chiar si atunci cand celalalt nu mai este printre noi. De altfel nu putem spune ca daca ne-am ocupa singuri ar fi timp pierdut, doar ca trebuie sa fiti atenti si la urmatoarele lucruri:

– s-ar putea sa nu cunosti toti pasi pentru procesul de inmormantare;

– vei fi nevoit sa alergi dintr-o parte in alta mult mai mult decat ti-ai fi dorit;

– si bineinteles nu trebuie sa uitati nici de oboseala acumulata intr-o astfel de situatie, caci nu e vorba numai de oboseala fizica, ci si de cea psihica (mult mai complexa din punctul meu de vedere);

De aceea in cele mai bune cazuri ar fi ideal sa apelati la serviciile oferite de pompele funebre. Da, poate ca asta pare inspaimantator, caci imediat ce pronunti pompe funebre e ca si cum te-ai trezit dintr-un cosmar devenit realitate. Nu intotdeauna oamenii sunt constienti de deciziile lor, dar cu toate astea stiu ca ar trebui sa-i lase pe specialisti sa se ocupe de tot ceea ce inseamna o inmormantare. Si nu va ganditi ca acestia se vor ocupa doar de ceea ce inseamna capete, coliva sau achizitionarea unui cosciug.

De fapt sunt firme de pompe funebre ce va pot oferi mult mai mult decat atat, caci se pot ocupa de imbalsamarea si pregatirea persoanei decedate pentru inmormantare. Nu exista servicii pe care sa nu vi le poata oferi, ci voi trebuie sa va decideti in privinta serviciilor pe care vi le doriti. Iar acest lucru cred ca ar putea fi inteles foarte bine de acele persoane ce se cred indreptatite sa se ocupe de toate cele necesare, chiar si atunci cand lucrurile nu sunt deloc foarte bune pentru ei.

Iar daca ar fi sa analizam situatii de genul acesta vom observa ca nimanui nu ii va face placere sa se confrunte cu pierderea unei persoane dragi sau a unei cunostinte. Iar genul acesta de sentiment il recunoastem cu totii. Ba mai mult decat atat sacrificiile le putem realiza doar atunci cand credem ca este cazul.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.