Smarter_way_USA

Paralela 45: Cifra de afaceri de 44 milioane de euro, in crestere cu 6% fata de 2015

Turoperatorul Paralela 45 a înregistrat o cifră de afaceri de 44 de milioane de euro în 2016, în creștere cu 6% față de 2015, și estimează pentru acest an o majorare a vânzărilor cu 10-12%, prin diversificarea ofertei pentru destinații din vestul Europei, în condițiile situației din Turcia.

În 2017, compania își va extinde rețeaua proprie de agentii la Zalău, Focșani, Botoșani și Bistrița, iar la Brașov va deschide o a doua agenție. În același timp, va continua investițiile pentru vânzarea online, estimată să ajungă la un million de euro în acest an.

O creștere semnificativă a fost înregistrată anul trecut de vânzările de vacanțe pe litoralul românesc, la un nivel de 1,8 milioane de euro, datorită ofertei de 80 de hoteluri în stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Costinești, Neptun, Olimp, Jupiter, Venus, dar și de apartamente în Neptun. Turoperatorul mizează și anul acesta pe litoral și estimează că vânzările vor ajunge la 2,5 milioane de euro, odată cu acordarea tichetelor de vacanță cu o valoare de 1.450 de lei pentru fiecare bugetar.

Vânzările realizate în perioada de Early Booking arată că românii preferă anul acesta stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Neptun și Venus, servicii all inclusive și hoteluri de patru și trei stele, cu facilități speciale pentru copii.

În privința vacanțelor externe, Spania, Portugalia, Grecia și Bulgaria sunt destinațiile care înregistrează o creștere de peste 18%, în primele trei luni de Early Booking, comparativ cu perioada similară. Românii preferă destinațiile de tip premium și hotelurile de patru și cinci stele, cu servicii de masă complete sau all inclusive. Tariful mediu pentru o rezervare realizată în perioada de Early Booking a fost de 900 euro.

“Am introdus anul acesta destinații ca Gran Canaria, Ischia și Kos, păstrăm în ofertă Algarve, Split, Cipru de Nord, lansate anul trecut, și am programat zboruri spre Spania, Grecia, Franța, Cipru și din Timișoara, Cluj-Napoca și Iași. Pentru litoralul românesc estimăm o creștere a numărului de turiști față de 2016, datorită lărgirii plajelor, care le oferă mai multe posibilități de agrement la mare, dar și pachetelor extrem de variate pe care le punem la dispoziția lor”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Oferta pentru sezonul estival cuprinde 47 de plecări săptămânale din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, către 28 de destinații operate pe charter și curse de linie din Grecia, Spania, Turcia, Portugalia, Croția, Italia și Cipru. Pentru turiștii pasionați de circuite, turoperatorul lansează anul acesta programe pentru Cipru și Cipru de Nord, Canada de Est și de Canada de Vest, Bintan și Singapore, Azerbaijan și Georgia, Normandia, dar și Anglia cu Țara Galilor, Irlanda și Scoția.

Agenția de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România. Turoperator consacrat în vacanțe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, circuite culturale și istorice în diverse destinații, programe pentru seniori, croaziere, vacanțe tailor made, precum și turism de business. Compania are în prezent 40 de agenții directe și în franciză răspândite în toată țara.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.