Smarter_way_USA

Castigatorii premiilor pietei de capital anuntati la Inaugurarea Anului Bursier 2017

Peste 400 de reprezentanti din piata de capital, industria financiara si antreprenori au participat la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului bursier din Romania.

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a anuntat castigatorii premiilor pietei de capital în cadrul evenimentului de Inaugurare a Anului Bursier 2017. Anul acesta, Bursa de Valori Bucuresti acorda premii pentru noua categorii, dintre care trei au fost votate de public, fiind exprimate aproape 3.500 de voturi.

„Daca ne uitam la 2016, observam ca a fost un an foarte bun pentru piata de capital din mai multe puncte de vedere. Includerea Romaniei în Watchlist de catre FTSE Londra acum patru luni sau cea mai mare listare a unei companii private în urma cu aproape doua luni sunt lucruri care vor da aripi multor romani sa investeasca mai mult, direct sau indirect, în piata de capital romaneasca.

La toate acestea se adauga faptul ca în ianuarie 2017 am avut cel mai bun început de an din 2012 încoace în ceea ce priveste valoarea tranzactiilor realizate pe piata de capital,” a spus Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti.

Premiile Pietei de Capital 2016:

  1. Participantul care a avut cea mai mare valoare tranzactionata pe piata de actiuni a BVB în 2016: Wood & Company – pentru ca a realizat tranzactii cu actiuni de peste 4,5 miliarde lei (24% din total)
  2. Participantul local cu cea mai mare valoare tranzactionata pe piata de actiuni a BVB: Swiss Capital – pentru ca este participantul înregistrat în Romania care realizat tranzactii cu actiuni de peste 3 miliarde de lei (17% din total)
  3. Cel mai bun broker pentru investitorii de retail – premiu special oferit de BVB: Tradeville – pentru ca este unul dintre cei mai activi brokeri pentru investitorii individuali în oferte publice
  4. Promovarea inovatiei pe piata de capital: Raiffeisen Centrobank pentru lansarea warrant-urilor, un nou produs financiar tranzactionat la BVB
  5. Cea mai tranzactionata actiune pe piata principala a BVB în 2016 – premiu pentru o companie: Banca Transilvania – pentru cele mai tranzactionate actiuni, cu un rulaj de 2,2 miliarde lei anul trecut
  6. Cea mai buna strategie de comunicare si relatii cu investitorii în 2016 a unei companii listate (votul publicului): Banca Transilvania
  7. Cea mai buna initiativa educationala pe piata de capital în 2016 (votul publicului): Fluent în Finante – Platforma Universala pentru Investitori
  8. Cel mai bun broker de retail în 2016 (votul publicului): BT Capital Partners
  9. Institutia anului pe piata de capital: NN Group si Raiffeisen Bank – pentru sprijinul acordat celor mai importante tranzactii si evenimente ale anului

Inaugurarea Anului Bursier este un eveniment anual organizat de Bursa de Valori Bucuresti, ajuns în 2017 la cea de-a patra editie. Gala este unul dintre evenimentele de referinta ale pietei de capital autohtone, organizat pentru a marca începerea unui nou an investitional, precum si pentru a recunoaste public succesele înregistrate de participantii la piata de capital în anul precedent.

Editia din acest an este realizata cu sprijinul Mazars si Raffeisen Bank. Parteneri media ai evenimentului sunt Agerpres si revista New Money.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.