Smarter_way_USA

Sezonul turistic duce pe profit hotelul Best Western din Gura Humorului

Casa Bucovina – Club de Munte, societatea care operează hotelul Best Western din Gura Humorului, a trecut pe profit la 9 luni, în condițiile unui avans de 15% a cifrei de afaceri, la 6,08 milioane lei.

Compania din domeniului turistic Casa Bucovina – Club de Munte (BCM), deținută în proporție de 66,87%, a trecut pe profit la 9 luni după ce, până la începerea sezonului estival, raporta la S1 pierderi de 450.000 de lei.

Operatorul hotelului Best Western din Gura Humorului a obținut în primele 3 trimestre venituri din exploatare de 6,09 milioane lei, în creștere cu 5,12%, față de 5,29 milioane lei în perioada similară a anului trecut. În același răstimp, cheltuielile operaționale s-au majorat într-o dinamică apropiată, de 15,68%, la 5,68 milioane lei, de la 4,91 milioane lei.

În aceste condiții, rezultatul din exploatare a fost cu puțin peste 431.000 de lei, cu 14,15% mai mult decât aproape 378.000 de lei cu un an în urmă. La nivel net, profitul a fost de aproape 579.000 de lei, cu 30,82% mai mare decât câștigul net de aproximativ 442.000 de lei.

Activele totale ale companiei se ridică la 30 septembrie la 37,91 milioane lei, cu numai 0,50% mai mari decât cele de 37,72 milioane lei la 31 decembrie 2015. În același interval de raportare, datoriile totale s-au majorat cu 4,20%, la 2,73 milioane lei, de la 2,62 milioane lei.

Casa Bucovina – Club de Munte (BCM) a fost listată la Bursa de Valori București în buza crizei financiare, în anul 2008, și a cauzat pierderi catastrofale investitorilor care au participat la oferta publică primară. În prezent titlurile companiei se tranzacționează pe volume foarte mici, în unele ședințe echivalente cu numai câțiva lei. La ultima cotație de 0,0734 lei/acțiune, consemnată la finele sesiunii de tranzacționare de ieri de la BVB, societatea are o capitalizare bursieră de 12,28 milioane lei (2,73 milioane euro).


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.