Smarter_way_USA

Masini, apartamente, bilete de avion, vacante exotice, bijuterii, servicii medicale, contracte de electricitate, scule si unelte – pregatite pentru Black Friday

În ultima săptămână, numeroși retaileri online au anunțat reducerile pe care le vor aplica de Black Friday, ziua când vânzările pot depăși nivelul atins într-o lună sau chiar mai mult. De la televizoare, telefoane, laptopuri și electrocasnice până la produse naturiste și pentru îngrijirea copiilor, de la bijuterii și parfumuri până la proprietăți imobiliare, mașini, servicii medicale, mobilier, unelte pentru meșteri, reducerile pot ajunge în unele cazuri și la 80%.

eMAG, cel mai mare retailer local online, va avea în oferta Black Friday peste un milion de produse, iar reducerile totale vor depăși 35 de milioane de euro. Valoarea estimată a comenzilor pentru ediția de anul acesta ajunge la 250 de milioane de lei.

Stocul eMAG conține peste 40.000 de televizoare și mai mult de 20.000 de laptop-uri, 50.000 de smartphone-uri, 17.000 de frigidere, 100.000 de electrocasnice mici (mixere, roboți de bucătărie, espressoare, fiare de călcat și altele), 35.000 de aparate de îngrijire personal, 1.500 de produse Smart Home, 100.000 de parfumuri și seturi cadou, 100.000 de scutece (echivalentul a 40 de tiruri), 110.000 jucării și jocuri și 20.000 de anvelope.

De asemenea, campania Black Friday de la eMAG va include, în premieră, un număr de 1.000 de contracte pentru furnizarea de energie electrică E.ON România, pentru care factura va fi zero pe o perioadă de 6 luni la un contract pe un an.

Reducerile evoMAG, alt mare jucător de profil, din perioada de Black Friday vor viza aproximativ 25.000 de unități și vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente în oferta retailerului.

Spre exemplu, clienții vor putea să cumpere televizoare cu 50% mai ieftine, telefoane mobile cu un preț redus la jumătate, și laptopuri începând cu 799 lei.

Simultan, imediat după miezul nopții, va scoate la vânzare apartamente cu reduceri de până la 10.000 de euro. În acest caz, după ce au vizualizat schița apartamentului și zona acestuia, clienții trebuie să achite taxa de rezervare, în cuantum de 4.999 de lei.

evoMAG va scoate la vânzare la ediția din acest an a Black Friday și autoturisme marca Ford, Skoda și Seat, cu reduceri de până la 25%.

Retailerul anticipează pentru acest an vânzări de aproximativ 4,5 milioane de euro, în creștere cu 50% față de vânzările Black Friday de anul trecut.

Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casă și lifestyle, organizează anul acesta două campanii de Black Friday, în intervalul 18 – 22 noiembrie și 25 – 29 noiembrie. Ambele campanii de reduceri vor începe vineri la ora 10:00 AM și vor fi încheiate marți la ora 10:00 AM.

Reducerile Vivre vor ajunge până la 87% din prețul recomandat de producător și vor fi aplicate la obiectele din categoriile mobilier, accesorii pentru gătit și bucătărie, accesorii pentru baie, textile de casă, obiecte de iluminat, covoare, decorațiuni și produse de lifestyle.

Livrarea pentru cumpărăturile mai mari de 300 de lei este gratuită, iar costurile de returnare a produselor sunt suportate de retailer, indiferent de motivul returului.

Retailerul suedez de mobilă și decorațiuni interioare IKEA pregătește reduceri de până la 50% pentru câteva zeci de produse, în perioada 25-27 noimebrie, cu o săptămână după perioada normală a evenimentului de reduceri.

Magazinul online elefant.ro se așteaptă la o dublare a numărului de comenzi cu ocazia Black Friday, în condițiile în care anunță reduceri de până la 80%.

Reducerile sunt aplicate pentru parfumuri, produse cosmetice, cărți, jucării, ceasuri de mână, încălțăminte sau accesorii, cele mai multe cu branduri renumite precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit sau Lego.

Stocurile Elefant.ro numără peste 10.000 de produse la unele categorii.

Retailerul Flanco Retail a început campania Black Friday, programată până pe 20 noiembrie, cu reduceri de până la 80% la peste 1.000 de repere, având în stoc 300.000 de produse. Campania este derulată atât online, cât și în cele 118 magazine.

Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 100.000 de electrocasnice mici și 70.000 de electrocasnice mari.

Editura Univers Enciclopedic a pregătit stocuri generoase de cărți cu reduceri semnificative. Astfel, sunt reduceri maxime de 50% la toate titlurile prezente la cele două standuri în perioada 16 – 20 noiembrie, la ediția 2016 a “Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură”, dar și online, pe site-ul editurii toate titlurile, cu exceptia cărților în limba engleză, cu prețuri reduse cu 52%.

Campania este derulată de-a lungul unei săptămâni, între 18 și 25 noiembrie. Reprezentanții editurii estimează o creștere cu 100% față de vânzările din 2015.

Vegis.ro, un jucător online important de produse naturiste, propune de Black Friday reduceri până la {etoroCFDrisk}%, care vor începe vineri, 18 noiembrie, la ora 00:00 și se vor încheia la 23:59, iar clienții magazinului online de produse naturiste vor putea alege din peste 300 produse cu preț redus.

Categoriile de produse incluse în promoția de Black Friday sunt Suplimente, Produse alimentare (bio, vegane, raw), Produse apicole, Cosmetice, Detergenți, Cărți, Jocuri și Electrocasnice de bucătărie.

Storia.ro, site-ul de imobiliare lansat de OLX, anunță Storia Black Weekend, o campanie de trei zile cu reduceri de până la 25% la proprietăți din toate regiunile țării.

Astfel, în perioada 18-20 noiembrie, pe pagina blackfriday.storia.ro cumpărătorii vor găsi peste 100 de oferte la proprietăți imobiliare, cu reduceri cuprinse intre 5% si 25%. În total, valoarea cumulată a reducerilor prezentate pe site cu ocazia weekend-ului de Black Friday este de aproximativ 400.000 euro, iar cel mai mare discount înregistrat pentru o proprietate se ridică la valoarea de 31.000 de euro.

Ofertele vor fi publicate vineri, începând cu ora 9.00, și vor putea fi accesate de clienți până la finalul zilei de duminică, 20 noiembrie.

PC Garage anunță reduceri la sute de produse în perioada campaniei Black Friday, care va începe în noaptea dintre 17 și 18 noiembrie și va continua până la 20 noiembrie.

Astfel, retailerul va practica discount-uri de până la 35% la peste 400 de produse distincte din categoriile de componente și gaming, gadgeturi, telefoane și televizoare. Cele mai numeroase reduceri vor fi la produsele din categoria Gaming. Clienții vor mai găsi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentate și reduceri pe măsură la telefoane, gadgeturi și televizoare de ultimă generație.

Valoarea totală a reducerilor oferite depășește șase milioane de lei, iar cea mai mare reducere va fi de 50%.

Comparativ cu Black Friday 2015, anul acesta compania estimează o creștere a volumului vânzărilor cu peste 30% și comenzi în valoare de peste 23 milioane lei în cele trei zile de reduceri.

Retailerul online CEL.ro și-a propus de Black Friday 2016 să vândă 100.000 de produse și încasări de aproximativ 35 milioane de lei.

Magazinul online susține că vizitatorii vor găsi în oferta sa produse care vor avea preț de pornire 1 leu, iar reducerea maximă va atinge 90%.

Prețurile pentru categoria de laptopuri vor începe de la 699 lei, smartphone-urile – de la 199 lei, televizoare – de la 499 lei și produse de îngrijire personală de la 9 lei.

Pe lângă prețuri reduse, Vitacom, un important ditribuitor de produse și accesorii electronice, a pregătit și un program extins pentru magazinele sale din întreaga țară.

Astfel, pe 18 noiembrie, în prima zi a campaniei, clienții își vor putea face cumpărăturile în intervalul 09.00 – 21.00, iar sâmbătă între 09.00 – 16.00.

Vitacom Electronics a pregătit clienților două promoții speciale. Pentru cumpărăturile care depășesc 100 de lei cu TVA inclus, clienții beneficiază de o reducere de 25%. Cei care achiziționează de cel puțin 300 de lei cu TVA inclus, primesc o reducere de 10% din valoarea coșului de cumpărături sub formă de cupon valoric. Acest voucher poate fi folosit până la 31 decembrie 2016 în oricare dintre magazinele offline.

Quickmobile dă startul campaniei de Black Friday pe 18 noiembrie, atât în online, cât și în magazinele din toată țara. Telefoanele, gadgeturile și accesoriile vor fi disponibile la prețuri mai mici cu până la 90%, în shop-ul online, începând de vineri, după miezul nopții. Pentru ediția din acest an, compania a pregătit un stoc în valoare 20 de milioane de lei, cu prețuri începând de la 1 leu.

Reducerile de Black Friday de la Quickmobile sunt cuprinse între 10% și 90% și se aplică tuturor produselor existente în portofoliul companiei, de la smartphone-uri, dispozitive wearables (smartwatch-uri sau brățări de fitness), gadgeturi (drone, roboți, camere video sport sau pentru filmări la 360⁰) până la accesorii.

Campania se desfășoară atât pe platforma Quickmobile.ro, cât și pe shop-ul internațional QuickMobileShop.com, pe 18 noiembrie, în intervalul orar 00:00 – 22:00.

În magazinele fizice din România, produsele sunt disponibile la prețuri promoționale de vineri până duminică, 20 noiembrie, conform programului normal de funcționare.

Estimările Quickmobile arată că, de Black Friday va fi depășit pragul de 10.000 de comenzi, nivel de peste 15 ori mai mare față de media unei zile normale, iar toate comenzile vor fi livrate în următoarea săptamână către clienți.

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, organizează anul acesta Black Friday în perioada 14-30 noiembrie. Discounturile oferite vor fi cuprinse între 15 și 30% și vor fi aplicate mai multor categorii de produse, repsectiv mașini de spălat rufeuscătoare de rufe, stații de călcat, espressoare, cuptoare, frigidere, mașini de spălat vase, aspiratoare, consumabile și accesorii.

În perioada Black Friday, produsele Miele cu prețuri reduse se vor găsi în cele șase magazine exclusive din București, Brașov, Cluj, Sibiu, Târgu Mureș, Deva, în rețelele de magazine Altex și Flanco, pe platforma eMAG, dar și în rețeaua de magazinele independete partenere. Magazinele care vor mai avea produse pe stoc și după 30 noiembrie vor putea să prelungească perioada de acordare a reducerilor la electrocasnicele premium Miele.

Rock Star Construct, compania care operează sub brandul piatraonline, anunță de Black Friday reduceri de până la 80% la materiale din piatră naturală, produse în valoare totală estimată de peste 350.000 euro. Peste 100 de produse din marmură, travertin, granit, ardezie flexibilă, adezivi sau soluții de impermeabilizare însumând peste 20.000 metri pătrați de materiale de construcții vor fi în stoc în showroom.

Oferta este valabilă doar în data de 18 noiembrie, timp de 24 ore pentru magazinul online www.piatraonline.ro/blackfriday și în intervalul 9:00 – 21:00 în showroom-ul din București.

Anul acesta, compania estimează vânzări de peste 200.000 de euro pentru produsele din piatră naturală.

WatchShop.ro, singurul magazin online de ceasuri și accesorii dedicat bărbaților, estimează că va vinde online românilor ceasuri în valoare totală de aproximativ 160.000 de euro de Black Friday, în creștere cu 20% față de 2015.

Retailerul se așteaptă ca românii să cumpere nu mai puțin de 1.800 de ceasuri, comparative cu 1.500 în 2015.

Cel mai scump ceas achiziționat anul trecut s-a ridicat la valoarea de 4.500 de euro, iar cele mai vândute și căutate branduri au fost Casio, Fossil, Citizen, Festina și Seiko.

Românii s-au uitat, pe de o parte, la discounturile generoase, iar pe de altă parte, la design-ul și modelul cumpărat. Au fost foarte căutate ceasurile casual, dar și ceasurile special concepute pentru activități sportive.

Anul acesta, în oferta de Black Friday WatchShop se vor regăsi și ceasuri 100% personalizate, cu design unic și mecanisme elvețiene de cea mai bună calitate, prin prisma unui parteneriat cu Augustin Matei, singurul design român de ceasuri.

Prețul de pornire pentru un astfel de ceas este de 1.000 de euro și variază în funcție de materialele utilizate și gradul de personalizare.

Anul 2016 este al treilea când Autovit.ro propune pasionaților de mașini un Black Friday cu peste 30 de automobile la ofertă.

În 2015, discounturile totale acordate celor care au achiziționat mașini în cadrul evenimentului Black Friday de pe Autovit.ro s-au ridicat la 280.000 de euro, iar toate mașinile aflate la ofertă au fost vândute.

Cea mai apreciată ofertă în 2015 a fost un model BMW Seria 6 640, cu reducere de 48.589 de euro. Pentru a beneficia de ofertă, doritorii trebuie să sune la dealerul care propune oferta și să achite un avans pentru a rezerva mașina dorită.

Cumpărătorii se pot înscrie înainte de startul campaniei pe blackfriday.autovit.ro, completând formularul de pe pagină și vor primi alerte prin email și SMS pentru a afla ce oferte sunt disponibile de Black Friday imediat ce campania începe.

Pentru Black Friday din acest an, Top Shop, cel mai mare retailer omnichannel din Romania, a pregătit reduceri de până la 80% la sute de produse Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo și Live Active.

Ziua principală a campaniei de Black Friday pentru Top Shop este vineri, 18 noiembrie, dar reducerile de până la 80% la peste 1.300 tipuri de produse continuă până pe 27 noiembrie.

Printre cele mai cautate produse de Black Friday, conform estimărilor Top Shop, vor fi pilotele Dormeo cu prețuri începând de la 69 lei, Delimano Clarity Chopper, cu discount de 45%, de la 89 lei la 49 lei, și încălțările Walkmaxx Black Fit, cu reducere de 46%, de la 279 lei la 149 lei.

Medicover organizează Black Friday în perioada 18-20 noiembrie și va aplica reduceri de până la 50% pentru diferite servicii, de la pachete de prevenție și servicii dedicate sănătății femeilor, la pachete de dermato-cosmetică și wellness, precum și abonamente medicale pentru adulți și copii.

Ofertele promoționale sunt disponibile în Medicover Victoriei și Skin Care Center, Medicover Pipera și Wellness Center, Medicover Plevnei, și Centrul de Diagnostic Avansat Medicover Grozovici.

Serviciile pot fi achiziționate exclusiv online, pe pagina Medicover Shopm și pot fi accesate în termen de trei luni de la data achiziției. Magazinul online a avut o creștere constantă a cererii din partea pacienților și include peste 100 de servicii medicale.

Printre ofertele disponibile în perioada 18-20 noiembrie se numără reduceri de 50% pentru harta dermatoscopică a alunițelor pentru tot corpul, ecografie mamară bilaterală, pachet de zece sedințe de masaj terapeutic, pachet de zece sedințe de recuperare medicală pediatrică, numeroase proceduri ORL etc. De asemenea, compania va aplica reduceri de 45% pentru pachetul de evaluare endocrinologică și de 40% pentru pachet de analize ginecologice, pachet de evaluare urologică etc.

MSA Group anunță oferte la unelte și scule, Paravion pregătește reduceri la bilete de avion și vacante, inclusiv în țări exotice, iar magazinele de profil anunță reduceri la bijuterii.

Operatorul de telefonie mobilă Digi Mobil, companie deținută de grupul RCS&RDS, anunță reduceri cu ocazia Black Friday, ce se defășoară în perioada 11-21 noiembrie, de până la 400 de lei pentru achiziția smartphone-urilor și reduceri de 50% pentru abonamente.

Clienții care aleg pachetul Optim Nelimitat primesc o reducere de 50 de lei, iar dacă își portează numărul de abonament în rețeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou promoțională pentru portare de 150 de lei.

Utilizatorii care vin în rețeaua Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea primesc 75 de lei. Clienții își pot suplimenta valoarea cadoului până la 400 de lei dacă optează și pentru alte servicii din portofoliul Digi.

Și Telekom Romania anunță reduceri semnificative la numeroase smartphone-uri, tablete, televizoare de ultimă generație, electrocasnice și multe alte categorii de produse. În perioda 17 – 20 noiembrie, utilizatorii pot beneficia de oferte speciale pe telekom.ro, germanos.ro, clickshop.ro, precum și în magazinele Telekom și partenere, începând din 18 noiembrie.

Pe site-ul telekom.ro clienții pot beneficia de reduceri la smartphone-uri de până la 2.200 de lei, precum și de televizoare și tablete oferite bonus la achiziționarea pachetelor de servicii Telekom. Astfel, clienții pot opta pentru Samsung Galaxy S6 128GB Black la prețul de 699 lei (redus de la 2.899 lei) împreună cu abonamentul Complete XL de 24,95 euro / lunar (TVA inclus), la contractele încheiate pe 2 ani.

De asemenea, o gamă variată de smartphone-uri vor fi disponibile la prețul de 1 leu, împreună cu abonamente de servicii mobile încheiate pe 2 ani, respectiv LG G4c și HTC Desire 628 dual sim alb cu abonamentul Talk L de 17,95 euro/lună (TVA inclus), iPhone SE 16GB gri stelar și Samsung Galaxy S6 Edge 32GB auriu, cu abonamentul Complete XXL de 49,95 euro/lună (TVA inclus).

Campania Black Friday aduce oferte și pentru clienții noi ai pachetelor integrate MagentaONE. Astfel, pe telekom.ro, clienții care optează pentru pachetele MagentaONE cu 4 servicii Surf M +Televiziune L+Internet L+Voce S de 126,90 lei/lună (TVA inclus) sau Talk L+Televiziune L+Internet L+ Voce S de 146,12 lei/lună (TVA inclus) vor primi gratuit, în limita stocului disponibil, un televizor LG cu diagonala de 81 de cm.

De asemenea, o tabletă Lenovo cu diagonala de 7 inci este oferită bonus, în limita stocului disponibil, clienților care aleg pachetele cu 3 servicii Televiziune M + Internet L + Voce S, la prețul de 76 lei / lună (TVA inclus) sau Televiziune L + Internet L + Voce S, la prețul de 81 lei/lună (TVA inclus).

Clienții Telekom existenți care comandă cel puțin un serviciu nou pentru a ajunge la unul din pachetele MagentaONE sau pachetele cu 3 servicii fixe Telekom vor beneficia, de asemenea, de oferta care include o tabletă Lenovo bonus.

Pe germanos.ro, peste 100 de modele de telefoane vor avea reduceri de până la 83%, televizoarele vin cu discounturi de până la 50%, în timp ce tabletele vor avea prețuri reduse cu până la 1.000 de lei.

Astfel, vizitatorii pot opta pentru smartphone-uri Samsung cu prețuri începând de la 59 lei, iPhone cu reduceri de preț de 55%, televizoare LED Samsung Smart TV cu diagonala de 121 cm, la prețul de 1.399,99 lei și camere foto DSLR Canon la prețul de 1.709,99 lei (redus de la 2.429,99 lei).

Pe clickshop.ro ofertele de Black Friday includ televizoare Samsung cu prețuri începând de la 449,99 lei, laptopuri Asus cu prețuri de la 819,99 lei, smartwatch-ul Vector Watch Luna Steel Leather standard, cu discount de 50%, la pețul redus de 799,99 lei, camera foto DSLR Nikon D5300 Kit AF-P 18-55mm VR, la prețul de 2.199,99 lei, redus de la 2.999,99 lei.

Utilizatorii au la dispoziție, de asemenea, o gamă variată de telefoane la prețuri speciale, precum Nokia Lumia 635 white, la 249 lei (discount 50%), LG Nexus 5X, la 999 lei, (discount 50%), Sony Xperia Z5, la 1.749 lei (discount 35%), Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, la 2.199 lei (discount 45%), iPhone 6s 64GB, la 2.699 lei (discount 29%).

De asemenea, campania Black Friday aduce pe clickshop.ro oferte la electrocasnice mici, aspiratoare, mașini de spălat rufe, combine frigorifice, espressoare, incorporabile și aparate de aer condiționat, care vor fi disponibile la prețuri reduse cu până la 53%.

Produsele din categoria îngrijire personală au discounturi de până la 57% în timp ce jucăriile pentru cei mici au prețuri reduse cu până la 50%.

Clienții care aleg să-și porteze numărul în rețeaua mobilă Telekom Romania pot beneficia de oferte speciale în magazinele Telekom și magazinele partenere, începând din 18 noiembrie. Astfel, aceștia pot opta pentru smartphone-uri precum Samsung Galaxy A3 la prețul de 1 leu sau LG G4 la prețul de 179 de lei, împreună cu abonamentul de servicii mobile Surf M de 12,95 euro / lună (TVA inclus), încheiat pe 2 ani.

În perioada 18-27 noiembrie, vizitatorii site-ului www.orange.ro își pot cumpăra din magazinul online mii de produse cu reducere, în limita stocului disponibil, indiferent dacă sunt sau nu clienți Orange. Ei pot alege dintr-o gamă variată de smartphone-uri de la producătorii Samsung, Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Sony, Microsoft Lumia și Orange, accesorii și gadgeturi precum smartwatch-uri, brățări fitness, camere foto și video Polaroid, boxe bluetooth, căști, baterii externe și multe altele.

Black Friday – Vinerea Neagră – este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Comercianții români au preluat acestă sărbătoare, care în acest an are loc în data de 18 noiembrie. Totuși, unii retaileri anunță reduceri și înainte sau după ziua evenimentului.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.