Smarter_way_USA

Black Friday la Flanco: reduceri la televizoare

Black Friday 2016 a început la Flanco, iar magazinul oferă în această perioadă reduceri semnificative la televizoare. Black Friday 2016 la Flanco va avea loc între 1 și 20 noiembrie, iar retailerul a dat startul promoțiilor atât pe site-ul flanco.ro, cât și în magazinele din țară. Pentru toate comenzile de Black Friday, livrările se vor face până în casa clientului, iar transportul este gratuit la valori de peste 100 de lei.

Click aici pentru a accesa maganul online Flano.ro

De asemenea, potrivit comunicatului, în toată perioada de Black Friday 2016, Flanco își păstrează activ serviciul Suport 24/7, prin care răspunde non stop întrebărilor clienților săi, în cel mai scurt timp. Cât despre ofertă, comunicatele oficiale menționează că Flanco a pregătit, printre altele, stocuri de peste 100.000 de televizoare. Însă în acest articol am inclus doar șase dintre modelele care ne-au atras atenția.

Black Friday 2016 la Flanco – Philips 32PFT4101/12

În cazul în care vă doriți un televizor Full HD cu un preț accesibil pentru dormitor sau pentru o cameră relativ mică, acest model ar putea fi potrivit. Ecranul are o diagonală de 80 de centimetri, iar cei de la Philips au inclus și tehnologia Digital Crystal Clear, care oferă contrast, culoare si claritate superioare. Cu două porturi HDMI și unul USB, televizorul poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri Black Friday – Philips 40PFT4101/12

În cazul în care modelul precedent nu avea un ecran suficient de mare, puteți opta pentru modelul 40PFT4101/12. Acesta beneficiază de aceleași tehnologii, printre care se numără Picture Performance Index și Digital Crystal Clear, iar conectivitatea este asigurată, printre altele, de două porturi HDMI și unul USB. Televizorul are un ecran de 102 centimetri și se găsește la reducere cu ocazia Black Friday 2016 AICI.

Reduceri Flanco – Samsung 40K5502

Samsung 40K5502 se numără printre cele mai accesibile smart TV-uri oferite la reducere de Black Friday 2016. Conform descrierii de pe site-ul Flanco, tehnologia Ultra Clean View analizează conținutul afișat utilizând un anumit algoritm, pentru a filtra și a reduce nivelul de zgomot al imaginii. De asemenea, funcția Micro Dimming Pro de la Samsung ar produce tonuri mai intense de negru și nuanțe mai pure de alb. Din punct de vedere al conectivității, acesta se bazează pe trei porturi HDMI și două USB, iar dacă vreți să-l achiziționați, îl găsiți AICI.

Black Friday 2016 la Flanco – LG 49UH603V

Primul televizor LG din lista noastră are un ecran de 123 de centimetri și suportă o rezoluție 4K. Desigur, coreenii au inclus și sistemul de operare webOS 3.0, iar printre tehnologiile folosite se numără și 4K Upscaler și Active Noise Reduction. Avem parte de trei porturi HDMI și unul USB, iar televizorul poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri Black Friday – LG 55UH605V

LG 55UH605V are un ecran foarte mare, de 139 de centimetri, ideal pentru o sufragerie sau pentru orice încăpere de dimensiuni mari. Beneficiază, în mare parte, de aceleași tehnologii pe care le are și modelul anterior, iar la capitolul conectivitate întâlnim aceleași trei porturi HDMI, situate alături de un port USB. Dispozitivul are o greutate de 22 de kilograme și se găsește la ofertă de Black Friday AICI.

Reduceri Flanco – Samsung 65KS7502

Ultimul televizor oferit la reducere de Black Friday 2016 este 65KS7502. Acest Smart TV SUHD Samsung beneficiază de cu ecran curbat de 163 cm, care suportă o rezoluție 4K, și include patru porturi HDMI și unul USB. Televizorul are cea mai bună reducere cu ocazia Black Friday 2016 și se găsește la un preț avantajos AICI.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.