Smarter_way_USA

Black Friday la Altex: Cinci gadgeturi pe care le iei la reducere

Black Friday la Altex a sosit deja. Așa cum v-ați aștepta deja de la noi vă vom prezenta o serie de produse aflate la reducere care merită cumpărate.

Dacă ați așteptat această perioadă să cumpărați telefonul, tableta sau televizorul mult dorit, sau pur si simplu se nimerește ceva la un preț extrem de mic și aveți șansa să-l achiziționați, oferta Black Friday la Altex vine cu o serie de produse la reduceri drastice ce poate vă vor satisface apetitul pentru shopping.

Dacă vă interesează un telefon pentru dumneavoastră, poate o tabletă, un laptop sau cine știe, un televizor, noi vă vom ajuta să găsiți cele mai bune oferte de Black Friday la Altex.

Laptop LENOVO 100-15IBD

Când vine vorba de laptop-uri probabil că cea mai importantă perioadă de a achiziționa un nou model este de Black Friday. Din numărul de oferte cel mai important lucru e să poți să găsești modelul cu cele mai bune specificații la cel mai mic preț. Din întreaga varietate de modele cel care ne-a atras atenția cel mai tare este laptopul LENOVO 100-15IBD ce vine cu un procesor Intel Core i5-5200U la 2.7GHz, cu 4GB RAM și 1 TB memorie.

Pe lângă că este cel mai ieftin laptop cu un procesor Core i5 din oferta Black Friday , acesta vine cu 4GB RAM, placa grafică dedicată nVIDIA GeForce GT 920M, și un 1TB HDD totul sub 2000 RON. La prețul acesta singurul dezavantaj este că nu are sloturi multiple de memorie RAM pentru o eventuala extindere a memoriei, dar pentru acest avantaj veți mai trebui să scoateți câteva sute de lei lejer. Pentru mai multe detalii puteți intra aici.

Laptop LENOVO 100-15IBD

Black Friday 2015 la Altex – Tableta LENOVO A10-70 A7600

Lupta pentru supremația tabletelor este extrem de crâncenă, mai ales în sezoanele de reduceri. Cum bugetele românilor sunt in general reduse, dorința de a cumpăra o tabletă ce însumează toate calitățile unui calculator cu cele ale unui mobil la un preț bun, este primordială. Cu ocazia Black Friday, lupta tabletelor este din nou câștigate de Lenovo cu modelul A10.

Plasată la un preț sub 1000 RON, această tabletă vine cu o rezolutie de 1280 x 800, cu un Quad Core de la MediaTek de 1.3GHz, 16GB memorie, 1GB RAM, un slot USB 2.0 micro USB. Printre alte caracteristici importante este că veți putea adăuga și un card SIM la această tabletă permițându-vă să accesați Internetul oriunde v-ați afla cu conexiune 3G. Bateria de 6340 mAh vă va ajuta de asemenea să rămâneți conectat online sau să folosiți tableta pentru o mult mai lungă perioadă de vreme decât alte tablete la același preț. Mai multe detalii puteți accesa aici.

Tableta LENOVO A10-70 A7600

Smartphone SAMSUNG Galaxy A5

Smartphone-urile nu pot lipsi de asemenea în această perioadă, iar dacă vânzarea de telefoane ”deștepte” nu conosc variații destul de mari nici in afara sezoanelor de oferte, e clar că lumea se va orienta către un nou smartphone în perioadele de mari reduceri. Cu ocazia reducerilor Altex smartphone-ul care ne-a atras atenția cel mai mult a fost Galaxy A5-ul de la Samsung.

Plasat sub 1200 RON ca preț, acesta vine cu un Snapdragon 410 la 1.2GHz, or rezoluție de 720 x 1280 , 2GB RAM și 16GB memorie internă. În plus A5 vine cu o cameră de 13MP, ce poate filma la rezoluții FullHD, cu o baterie de 2300 mAh. Dacă ai nevoie de un telefon bun și de încredere și ai un buget puțin peste 1000 de RON aceste este clar telefonul care te-ar putea interesa. Mai multe detalii despre Samsung Galaxy A5 poți verifica aici.

Smartphone SAMSUNG Galaxy A5

Black Friday 2015 la Altex – SmartTV PHILIPS 40PFH5500

Televizoarele sunt de asemenea un obiect de maxim interes pentru români în perioada Black Friday, și de vreme ce smart TV-urile se vând în continuare la prețuri prohibitive pentru majoritatea consumatorilor români, sezoanele de reduceri sunt singurele momente în care un astfel de produs poate fi cât de cât accesibil.

Cu un preț sub 2000 de RON, cel mai accesibil Smart TV vine de la Philips care oferă o diagonală de 109cm, ecran direct LED cu o rezoluție Full HD. Televizorul vine cu 3 porturi HDMI 1.4, 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, Interfata comuna Plus (CI+), Ethernet-LAN RJ-45, Iesire audio digitala (optica), Intrare audio S/D, Intrare audio (DVI), Iesire casti, Conector pentru servicii, Conector prin satelit. Alte caracteristici ale televizorului sunt Pixel Plus HD, Micro Dimming, Digital Crystal Clear și altele.

Pentru mai multe detalii, puteți verifica aici.

SmartTV PHILIPS 40PFH5500, 102 cm, Android OS

Sistem de gaming MYRIA Digital V7

În caz că doriți să jucați Fallout 4 și nu aveți cu ce oferta Black Friday 2015 la Altex vă propune un sistem de gaming pe bază de procesor Intel Skylake i5-6400 până la 3.3GHz, cu 8GB RAM, 1TB HDD, și o foarte potentă placă grafica nVIDIA GeForce GTX 950 cu 2GB. Sistemul de operare cu care va venit este Ubuntu, dar nu cred ca cei cu adevătați pasionați de gaming vor avea probleme de a instala Windows. La un preț plasat sub 2500 RON, sistemul MYRIA Digital V7 este excelent pentru a juca cele mai noi jocuri cu toate detaliile activate și la rezoluții Full HD.

Pentru mai multe detalii puteți verifica oferta Altex aici.

Sistem de gaming MYRIA Digital V7

Black Friday 2015 la Altex – Boxa portabila PHILIPS BT50A/00

În caz că ați dorit să puteți asculta muzică de cea mai înaltă calitate oriunde în casă fiind conectat la telefonul mobil, și fără orice fel de căblăraie, oferta Black Friday 2015 la Altex vine cu probabil cea mai rentabilă boxă portabilă din magazin. Boxa de la PHILIPS vine la un preț sub 50 RON și se conectează la telefonul tău prin Bluetooth si are o putere de 2W. Aceasta este compatibilă cu tablete și smartphone-uri indiferent de sistem lor de operare.

Pentru mai multe detalii legate de boxa PHILIPS puteți verifica linkul de aici.

Boxa portabila PHILIPS BT50A/00

PauzaDeStiri vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.