Profit in crestere cu 36% pentru fabrica de medicamente Zentiva in primele 9 luni

Cifra de afaceri a producătorului de medicamente Zentiva București (SCD) a crescut, în perioada ianuarie-septembrie, cu 4,8%, la 296,44 milioane lei (66 milioane euro), iar profitul net a urcat cu 36%, la 52,5 milioane lei (11,7 milioane euro), comparativ cu perioada similară din 2015, se arată în raportul financiar al companiei.

În primele nouă luni ale anului trecut, compania a obținut o cifră de afaceri de 283,3 milioane lei și un profit net de 48,8 milioane lei.

Zentiva și-a bugetat pentru acest an investiții de 2,3 milioane de euro în modernizarea echipamentelor de producție, vânzări cu 19% mai mari, de 427 milioane de lei, și un profit net în creștere cu 16%, la 54,2 milioane de lei, potrivit bugetului companiei.

Recent, acționarul majoritar al companiei, grupul francez Sanofi a anunțat că scoate la vânzare divizia de medicamente generice Zentiva, din care face parte și fabrica din România. Potrivit celor mai recente raportări, grupul farmaceutic francez Sanofi-Aventis deține direct și indirect 81,6% din acțiunile Zentiva.

În România, grupul francez Sanofi este prezent cu două entități juridice distincte – Sanofi-Aventis România și Zentiva.Azi va recomandam:


Investeste in actiuni ($200 minim):One thought on “Profit in crestere cu 36% pentru fabrica de medicamente Zentiva in primele 9 luni

  1. http://www.ggtaxservice.com/

    No.Security engineering is by definition a preventative measure: an effort to stop the bad guys (or just guys with strange names, like little Bobby Tables) from successfully attacking your system. To do this, you must take the approach of looking at how such attacks work.To take an example: if you were in charge of training police officers, you wouldn’t spend your time showing them what a well-behaved, law-abiding citizen looks like. It’s no use demonstrating how to not have to arrest people.You need to see what the bad things are if you’re going to combat them.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *